EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

06:02 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

També s'ha ampliat la vorera enfront del col·legi, generant un itinerari escolar segur, i s'ha actuat en els baixants d'aigua

L'Ajuntament renova la cornisa del CEIP Puig Campana i millora l'accessibilitat en entrades i patis

20 agost 2021
El Ayuntamiento renueva la cornisa del CEIP Puig Campana y mejora la accesibilidad en entradas y patios

L'Ajuntament de Benidorm està completant estos dies les millores previstes en el CEIP Puig Campana de cara a l'inici del nou curs escolar, i que s'engloben dins de les actuacions que es realitzen cada estiu en els centres educatius dins del Pla Municipal de Manteniment. L'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Educació, Maite Moreno, s'han desplaçat hui al centre per a conéixer l'estat d'estos treballs, que s'estan centrant en la millora l'accessibilitat i en la cornisa de l'edifici principal.

Toni Pérez ha recordat que "entre les mesures adoptades en el col·legi Puig Campana per a adaptar el centre a les directrius sanitàries de la Covid-19, a principis del curs passat l'Ajuntament va habilitar un nou accés al centre des del carrer Itàlia, repartint així l'entrada i eixida de l'alumnat i assegurant les distàncies de seguretat". "Ara –ha explicat–, els Servicis Tècnics municipals i personal de programes de col·laboració social, han generat una plataforma d'accés pavimentada per a connectar esta entrada secundària amb les pistes esportives del col·legi, al costat de les quals s'ha creat una rampa totalment accessible que enllaça amb l'edifici principal".

En estos moments, s'està procedint a col·locar la barana en tot el traçat de la rampa.
A més, "també s'ha completat l'ampliació del tram de vorera de l'avinguda Bèlgica en el qual se situa el col·legi, generant així un itinerari escolar segur i al mateix temps propiciant un espai més ampli per a l'entrada i eixida de l'alumnat".

Així mateix, "s'estan fent treballs en altura en la façana del col·legi, per a renovar la cornisa i millorar els baixants d'aigua, per a això s'han contractat els servicis d'una empresa especialitzada".

L'alcalde ha incidit en què "el manteniment dels centres educatius és constant per part de l'Ajuntament al llarg de tot el curs escolar, però cada any durant l'estiu aprofitem les vacances escolars per a intensificar aqueix manteniment i dur a terme actuacions de més envergadura o que requerixen maquinària pesant que no es poden abordar mentre hi ha activitat lectiva i els menors són a les aules". "I tot això –ha afegit– amb l'objectiu que la 'tornada a escola' siga amb les millors condicions i instal·lacions per als escolars de Benidorm".

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file