EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

08:38 AM

HORA BENIDORM

11ºC

Intervals de núvols con tormenta

N 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han creat dos rampes i s'està reparant el revestiment dels murs perimetrals del fossar

L'Ajuntament millora les instal·lacions i accessibilitat del cementeri Mare de Déu del Sofratge

23 agost 2021
El Ayuntamiento mejora las instalaciones y accesibilidad del cementerio ‘Mare de Déu del Sofratge’

L'Ajuntament de Benidorm està millorant les instal·lacions i accessibilitat del cementeri Mare de Déu del Sofratge, el més antic de la ciutat. L'alcalde, Toni Pérez, i l'edil de l'àrea, Ángela Llorca, han comprovat l'estat dels treballs, en els quals s'han invertit 9.959,51 euros i que es completaran en les pròximes setmanes.

Llorca ha explicat que "en tractar-se del cementeri més antic necessita reparacions i manteniment constant". Per això, "en els últims anys se n'han dut a terme diverses actuacions, dirigides a millorar l'accessibilitat del cementeri, eliminant vorades i substituint progressivament les escales per rampes". Seguint aqueixa mateixa línia, "amb esta inversió, entre altres millores, s'han creat dos noves rampes, dotant de total accessibilitat totes les zones del recinte".

La regidora ha indicat que "una part important dels veïns i veïnes que assistixen amb regularitat al cementeri són persones d'edat avançada i en alguns casos amb problemes de mobilitat, a les quals, per tant, la presència d'escales dificultava poder desplaçar-se de manera autònoma pel cementeri. Ara amb la creació de noves rampes que substituïxen a les escales o que conviuen amb estes, s'ha facilitat molt l'ús de les instal·lacions a estes persones".

A més de les noves rampes, també s'ha procedit a la rejuntada del paviment de pedra en els punts en els quals estava deteriorat, evitant així el risc d'ensopegades.

Llorca ha assenyalat que "en estos moments s'està treballant en els murs perimetrals del fossar, concretament en el mur dret de la part alta, on era difícil actuar perquè els panteons es troben molt pròxims". Així mateix, "per a millorar l'estètica i imatge del cementeri s'han tancat amb lloses de formigó les tombes de sòl que estaven abandonades o que no tenien cap manteniment".

La regidora ha recordat que "des de 2015, cada any s'ha invertit en la millora de les instal·lacions del cementeri Mare de Déu del Sofratge i també en el de Sant Jaume, que una vegada s'executen les obres d'ampliació permetrà cobrir durant dècades les necessitats d'enterrament de Benidorm".

El Ayuntamiento mejora las instalaciones y accesibilidad del cementerio ‘Mare de Déu del Sofratge’
Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Angela Llorca
Audio file