EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

16:51 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Quinze estudiants es beneficien d'esta subvenció corresponent al curs 2022/23

L'Ajuntament destina 9.300 euros d'ajuda municipal per als estudiants Erasmus de Benidorm

20 octubre 2023
El Ayuntamiento destina 9.300 euros de ayuda municipal para los estudiantes Erasmus de Benidorm

Al novembre s'obri un nou termini de sol·licitud per als qui participen del programa en el segon quadrimestre del curs actual.

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm abonarà en els pròxims dies una ajuda municipal a 15 estudiants de la ciutat que van participar el curs passat en programes de mobilitat internacional com l'Erasmus +, segons ha informat hui l'edil de l'àrea, Maite Moreno. Estes ajudes, corresponents al curs 2022/23 ascendixen a 9.300 euros en total.

Moreno ha explicat que "amb esta ajuda es pretén col·laborar amb els estudiants universitaris i de Cicles Formatius de Grau Superior de Benidorm que dins de la seua formació s'adherixen a esta mena de programes per a realitzar part de la seua formació en altres països; una opció que a més els permet viure l'experiència de residir fora d'Espanya i complementar la seua activitat curricular amb l'aprenentatge o perfeccionament d'un idioma estranger".

Segons ha detallat la responsable d'Educació, "es tracta d'una ajuda de 100 euros per cada mes d'estada a l'estranger amb un període màxim de 9 mesos, que és la duració del curs acadèmic complet". En les ajudes resoltes ara i que s'abonaran en pròximes dates, una mica més de la meitat dels alumnes han obtingut l'import màxim d'ajuda, en haver completat els nou mesos d'estudis a l'estranger.

Moreno ha recalcat que "esta ajuda municipal és totalment compatible amb unes altres que l'estudiant haja rebut de qualsevol administració pública o entitat privada per a facilitar la seua estada durant el programa".

En definitiva, "es tracta d'aportar el nostre granet d'arena perquè els estudiants de Benidorm tinguen més facilitats i recursos econòmics durant els mesos que passen estudiant a l'estranger".

Segons les bases, el pagament de les ajudes serà únic i anual una vegada comprovada l'estada en la universitat de destí pel període de temps indicat. A més, el mes vinent de novembre, el dia 27, s'obrirà un nou termini de sol·licitud per als quals participen d'estos programes de mobilitat europea durant el segon quadrimestre del curs actual.

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file