EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

18:27 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Després de decretar el Govern la reactivació de l'obra pública, s'estan executant actuacions en zones habitualment molt transitades perquè estiguen llestes al final del confinament

L'Ajuntament crea un nou aparcament en 200 places en Xixo, que donarà servici a la platja de Ponent

24 abril 2020
El Ayuntamiento crea un nuevo aparcamiento en 200 plazas en Xixo, que dará servicio a la playa de Poniente

Han començat les obres de la nova rotonda de l'encreuament de Bernat de Sarrià amb Severo Ochoa

L'Ajuntament de Benidorm ha creat un nou aparcament en els voltants de la primera línia de Ponent, concretament en el tram final de l'avinguda Xixo, un espai fins ara de terra i que en els moments de màxima ocupació era utilitzat com a zona d'estacionament. En total, esta actuació ha permés generar un espai amb capacitat per a 200 vehicles, segons ha explicat l'alcalde, Toni Pérez, qui ha assenyalat que estes places se sumen a les "més de 120 que guanyarà esta zona quan s'òbriguen els nous vials de la Unitat d'Actuació número 1 Ponent que enllaçaran el Passeig amb la Via Parc"; una obertura que està prevista de seguida.

Toni Pérez ha indicat que "gràcies a esta actuació, inclosa en el contracte del Pla d'Asfalt, donarem un respir als problemes d'estacionament de la Cala, i més concretament en els voltants del Passeig de Ponent, fins que estiga acabat el nou pàrquing-mirador previst en el Pla Parcial 2/1 Ponent".

L'alcalde ha recordat que "des de l'Ajuntament estem aprofitant l'absència de vianants i la important reducció del trànsit derivades de la situació de confinament per a dur a terme diverses obres i actuacions, una vegada que el Govern d'Espanya ha decretat el reinici d'activitats no essencials entre les quals s'enquadren les obres en via pública".

Entre les actuacions que s'estan executant estos dies es troba també la construcció d'una nova rotonda en l'encreuament de les avingudes Sever Ochoa i Bernat de Sarrià –conegut com la carretera turística de l'*Albir-, que millorarà el trànsit entre el Racó de l'Oix i l'Horta. Esta rotonda substituirà a l'actual encreuament semafòric, reduint de manera important els temps d'espera, i complementa la ja executada en l'encreuament de 'l'Estanquet', que des de la seua posada en marxa "ha permés donar major fluïdesa al trànsit de la zona, així com més seguretat al carril-bici".

L'alcalde ha explicat que a més de la construcció de la rotonda, l'actuació preveu també treballs d'enllumenat i de preparació de canalitzacions de serveis i fibra òptica.

La construcció de totes dos rotondes està inclosa en el contracte de Manteniment i millora de la via pública, valorat en 700.000 euros i que recull fins a 14 actuacions en tota la ciutat.