EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

12:44 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al Salt de l'Aigua els IES Beatriu Fajardo i Bernat de Sarrià compten amb una nova vorera de tres metres d'ample mentre que la UNED millora el seu accés i l'aparcament

L'Ajuntament completa actuacions de millora en tots els centres educatius de Benidorm durant les vacances nadalenques

09 gener 2023
Mejoras en los centros educativos de Benidorm.
Mejoras en los centros educativos de Benidorm.

El 100% dels centres educatius de Benidorm han experimentat millores durant el període vacacional de Nadal gràcies a les actuacions executades per l'Ajuntament de la localitat a petició de la comunitat escolar. Una part d'estes intervencions han tingut lloc en el complex escolar del Salt de l'Aigua, on l'alcalde Toni Pérez, la regidora d'Educació, Maite Moreno, i el d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, han comprovat este matí el resultat d'estes.

Així, al carrer Barca del Bou s'ha executat una nova vorera de tres metres d'amplària per a protegir els vianants i assegurar l'accessibilitat. Esta vorera partix des de la rotonda existent i discorre pels IES Beatriu Fajardo de Mendoza i Bernat de Sarrià.

En la mateixa zona també s'ha creat una orelleta en el pas de vianants que connecta l'IES Pere Maria Orts i Bosch i el CEIP Mestre Gaspar López, s'ha millorat la recollida d'aigües pluvials a l'entrada del centre i també s'ha dotat d'un nou depòsit de combustible per al sistema de calefacció.

D'igual manera, en la parcel·la que ocupa l'Escola Oficial d'Idiomes i la UNED ja s'ha completat la col·locació d'una nova porta corredissa d'accés al centre, que és del doble d'amplària per a permetre l'entrada i eixida de vehicles de manera simultània, la pintura del pàrquing existent i la col·locació d'una escala d'incendis.

A més d'estes actuacions al Salt de l'Aigua, també s'han escomés millores en el col·legi Leonor Canalejas amb la pintura de valls als carrers Escoles i Russafa. També en el col·legi Aitana s'ha canviat el quadre de llums, s'ha condicionat l'aula multiús i s'ha canviat la porta de les preses d'aigua.

L'alcalde Toni Pérez ha explicat que "estes intervencions estaven centrades a millorar la seguretat, comoditat i accessibilitat dels centres, però també les prestacions que oferixen"
Toni Pérez ha recordat que "tant a l'estiu com per Nadal i Setmana Santa, aprofitem l'absència d'alumnat per a posar a punt el parc escolar de la nostra ciutat, en una estratègia d'atenció i millora constant en la qual es treballa mà a mà i en coordinació amb els mateixos centres educatius".

L'alcalde ha assenyalat que "encara que el gruix de les actuacions de millora s'escometen en la temporada estival, durant els períodes de vacances nadalenques i Pasqua es resolen les necessitats que han anat sorgint durant el transcurs del curs".

A les millores citades se sumen una altra també realitzada en este període vacacional com la construcció d'una rampa accessible al pati d'Educació Infantil del CEIP Serra Gelada o la reparació de goteres i impermeabilització de façanes en el CEIP Els Tolls. Igualment, s'ha millorat el camí que dona accés des del pàrquing del carrer Itàlia a este centre, al CEIP Puig Campana i a l'escola infantil municipal Les Fontanelles, en el qual també s'ha instal·lat nou enllumenat. En este últim centre s'han renovat les portes de les instal·lacions.

En el CEIP El Murtal s'ha actuat sobre les goteres del gimnàs; mentre que en la zona escolar de Foietes, s'ha barrat la part posterior del CEIP Vasco Núñez de Balboa que confronta amb la infraestructura del TRAM. D'altra banda, s'han instal·lat tendals en els CEIP Bautista Lledó i La Cala i a l'escola infantil El Tossalet.

Igualment, cal afegir la millora de l'accessibilitat entorn del CEIP Miguel Hernández, concretament als carrers Nicaragua i Lliris blancs, on s'han ampliat voreres, plantat arbratge, instal·lada il·luminació, renovat l'asfalt i reforçat la seguretat semafòrica i en els encreuaments.

Mejoras en los centros educativos de Benidorm.
Mejoras en los centros educativos de Benidorm.
Audios relacionados
#1 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
#2 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
#3 Corte de voz de Toni Pérez
Audio file