EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:16 AM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvols alts

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En els pròxims dies s'ingressaran als establiments un total de 249.000 euros corresponents als bons canviats fins al dia 20

L'Ajuntament aprova l'abonament de la primera remesa de bons de #BenidormTeDaMás, que ja han descarregat 32.000 persones

23 desembre 2021
El Ayuntamiento aprueba el abono de la primera remesa de bonos de #BenidormTeDaMás

Per a obtindre els bons els usuaris han de registrar-se primer en la pàgina www.bonobenidormtedamas.es i després podran sol·licitar-los a través de la mateixa web i de l'app 'BuyBono'.

L'Ajuntament de Benidorm prepara ja l'abonament de la primera remesa de bons canviats dins de la campanya municipal #BenidormTeDaMás. Així ho ha traslladat hui l'alcalde, Toni Pérez, després que la Junta de Govern Local (JGL) haja aprovat la relació d'establiments beneficiaris d'esta primera remesa, en la qual es comptabilitzen un total de 24.900 bons i que ascendix a 249.000 euros.

L'alcalde ha explicat que "en esta primera tanda s'han inclòs els bons canviats entre els dies 15 i 20 de desembre", i que els usuaris van emprar en els establiments adherits de Benidorm.

Segons les dades actualitzades al migdia de hui, els benidormers s'havien descarregat 161.063 bons de consum, la qual cosa suposa, com ha explicat Toni Pérez, que "més de 32.000 persones ja s'han descarregat els bons". "Són dades aclaparadores perquè s'ha superat més del 51% dels bons posats en circulació" ha postil·lat Pérez, que també ha detallat que les campanyes #BenidormTeEspera, #LuceBenidorm i #BenidormTeDaMás "suposen una seqüència estratègica pensada, dotada i gestionada".

Toni Pérez ha recalcat que "la intenció d'este equip de govern és que els establiments participants reben com més prompte millor de l'Ajuntament l'import dels descomptes aplicats mitjançant el bescanvi dels bons. D'aquí ve que s'haja decidit anar resolent remeses perquè l'import arribe de manera àgil als establiments, en lloc d'esperar que finalitze la campanya per a procedir a l'abonament de tots els bons".

"D'esta manera –ha incidit– amb #BenidormTeDaMás no sols afavorim el consum en els establiments de la ciutat, sinó que també aconseguim que estos obtinguen ràpidament la corresponent injecció econòmica".

En eixe sentit ha precisat també que "en la traçabilitat anonimitzada que estem fent sabem que cada euro que l'Ajuntament ha posat en circulació està suposant una injecció en el teixit local de prop de tres euros".

L'alcalde ha tornat hui a "animar" als empadronats majors de díhuit anys al fet que "descarreguen els seus bons-consum" des de la web o des de l'aplicació 'BuyBono' –disponible en les plataformes Play Store i Apple Store- "perquè amb la participació en la campanya fem economia circular i contribuïm al sosteniment del teixit productiu local".

Es recorda una vegada més que el procediment per a obtindre els bons és molt senzill des de qualsevol dispositiu mòbil. En primer lloc, l'usuari haurà d'entrar en la pàgina web www.bonobenidormtedamas.es i des d'ací anar a l'Àrea de Consumidors. Una vegada allí podran registrar-se, per al que serà necessari facilitar el DNI o NIE, una contrasenya, correu electrònic, nom, telèfon i data de naixement.

El beneficiari haurà d'estar empadronat a Benidorm a data 1 de desembre de 2021 i ser major d'edat a 31 de desembre. Les dades seran acarades pel sistema i si tot és correcte, la plataforma procedirà al registre.

Una vegada registrats en la web, els usuaris poden sol·licitar des d'allí els seus bons o descarregar-los en format PDF i imprimir-los si ho desitgen. Des de l'aplicació mòbil BuyBono també es poden sol·licitar els bons una vegada els usuaris s'hagen registrat en la web. Per a això hauran d'instal·lar-la en el seu dispositiu mòbil i accedir a la seua Àrea Privada des de l'apartat Consumidors, per a això hauran d'introduir el DNI i la contrasenya amb la qual es van registrar en la web.

Quan s'haja emplenat este pas ja podran realitzar la descàrrega dels bons-consum. L'aplicació crearà el codi QR dels bons i oferirà tota la informació sobre estos, de manera que durant la campanya el beneficiari puga consultar els bons que hi haja canviats i el lloc on el va fer.

Des de la mateixa app, a més, els usuaris podran entrar en el seu perfil i visualitzar el llistat dels establiments adherits en els quals poder canviar els bons. Una funció que també està disponible en la web.

Com ja s'ha explicat, els usuaris podran sol·licitar fins a cinc bons de deu euros cadascun. Seran nominatius mitjançant un codi QR que està associat al DNI o NIE de cada persona empadronada a Benidorm i podran ser utilitzats com a descompte en compres iguals o superiors a 20 euros en els establiments participants en la campanya sense poder superar amb el bo el pagament amb bo el 50% de la compra. És a dir, per cada compra de 20 euros es pot emprar un bo-consum de 10 euros, fins a un màxim de 100 euros de compra i 50 de descompte.

El bo-consum tindrà validesa des de la seua posada a la disposició dels veïns i fins al pròxim 31 de desembre. Si no són canviats en eixe període, seran anul·lats de manera automàtica.

Punts d'atenció presencial

Recordar que per a aquelles persones que tinguen dificultats tècniques per a accedir als seus bons des de començaments d'esta setmana hi ha operatiu un punt d'atenció presencial en el Saló d'Actes de l'Ajuntament per a ajudar al fet que els ciutadans puguen descarregar-se els seus bons sense problemes. El punt compta amb dos pantalles d'ordinador amb connexió a internet i una impressora perquè els usuaris puguen descarregar-se els seus bons i imprimir-los si ho desitgen. L'horari d'este punt és de 8 a 15 hores i estarà operatiu hui dijous i del 27 al 31 de desembre.

També els mateixos dies de 08.30 a 14.45 hores, esta gestió es pot realitzar en les extensions administratives del Racó de l'Oix, La Cala, avinguda Beniardà i Maravall. A més, l'Ajuntament ha habilitat el telèfon 96-6815443 i el correu electrònic benidormtedamas@benidorm.org per a oferir la informació necessària i resoldre qualsevol dubte sobre este tema.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file