EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

13:59 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa es desenvolupa en col·laboració amb la llibreria local Contalles i l'editorial Combel, dins la sèrie de literatura per a xiquets 'Agus i els monstres'

La Xarxa de Biblioteques participa en un concurs de dibuix infantil per a trobar als millors monstres

01 febrer 2024
La Red de Bibliotecas participa en un concurso de dibujo infantil para encontrar a los mejores monstruos

La Xarxa de Biblioteques de l'Ajuntament de Benidorm, en col·laboració amb la llibreria local Contalles i l'editorial Combel, ha organitzat al llarg d'este mes de febrer un concurs denominat 'Agus i els monstres', mitjançant el qual l'editorial Combel cerca cinc monstres que formaran part de la colla de Agus i Brega en la sèrie d'àlbums infantils del mateix nom i en les seues futures edicions.

Per a participar, els xiquets i xiquetes que ho desitgen poden acudir des de hui mateix a la Biblioteca Central de Benidorm per a recollir la plantilla de dibuixos del concurs. Poden realitzar el seu dibuix a la biblioteca o a sa casa i utilitzar la tècnica que preferisquen (retoladors, llapis, ceres, etc.). El dibuix l'hauran d'entregar en la Llibreria Contalles, situada al carrer Sant Roque, número 19.

La data màxima per a poder participar és el 29 de febrer, últim dia en què es podran presentar els dibuixos d'estos monstres imaginaris. Els guanyadors del concurs rebran com a premis, entre altres, un lot de tres llibres de la col·lecció, el peluix oficial del Sr. Flat o la llibreta monstruosa, i a més tindran l'honor que els seus dibuixos apareguen en els llibres de la sèrie 'Agus i els monstres'.

La regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, ha explicat que, a més, "amb tots els dibuixos presentats al concurs es realitzarà una exposició en el vestíbul d'entrada a la Biblioteca Central, com recompensa per a tots els xicotets artistes que s'animen a participar". Per això, l'edil ha animat "als xiquets i xiquetes de Benidorm al fet que tiren a volar la seua imaginació i participen en esta bonica iniciativa".

La Red de Bibliotecas participa en un concurso de dibujo infantil para encontrar a los mejores monstruos