EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

03:28 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Setmana Europea de la Mobilitat promociona el nou circuit verd del Moralet

19 setembre 2020
La Semana Europea de la Movilidad promociona el nuevo circuito verde de El Moralet

Benidorm ha continuat celebrant hui dissabte la Setmana Europea de la Mobilitat a Benidorm amb un recorregut lúdic i recreatiu pel qual serà el nou circuit verd que partix del Moralet i que unirà la Colònia Madrid amb el barri de la Cala.

El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, al costat de les edils de Participació Ciutadana i Esports, Ana Pellicer i Mariló Cebreros, acompanyats per veïns i tècnics municipals, han recorregut el que serà el primer tram d'esta senda verda que comença al costat de l'estació del 'trenet' (aparcament dissuasiu de l'avinguda Beniardà), i continua fins a la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'.

Les obres d'esta nova infraestructura verda ja s'han iniciat. Quan estiguen finalitzades íntegrament, la ciutat comptarà amb un anell de circumval·lació exterior a través del bosc, seguint a distància el traçat del ferrocarril, que permetrà connectar la Colònia Madrid i La Cala en poc més de mitja hora caminant, menys encara amb bicicleta, i sense trànsit rodat, encara que s'ha previst que puguen circular per la seua calçada vehicles d'emergència, arribat el cas atés que tindrà un ample de cinc metres.