EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

07:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Més de 3,1 milions de teleespectadors van veure en algun moment la gala d'RTVE, que va registrar un 9,4% de quota de pantalla

La segona semifinal del Benidorm Fest va tornar a ser tema del moment nacional i mundial

03 febrer 2023
Benidorm Fest 2023

En Tiktok es van superar els 380 milions de reproduccions i en Twitter va haver-hi més de 184.000 esments durant la gala.

La segona semifinal del Benidorm Fest celebrada anit al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm va tornar a collir, de nou, un rotund èxit és especial quant a la repercussió en les principals xarxes socials mundials. Les xifres demostren que van superar fins i tot les registrades amb motiu de la primera semifinal celebrada dimarts passat.

Així, en Tiktok els 'etiqueta' #benidormfest i #benidormfest2023 van aconseguir anit 308,6 milions i 71,9 milions de visualitzacions respectivament. En total, 380,5 milions, una dada que supera en més de 40 milions la de la primera semifinal. En Twitter, l'esdeveniment benidormer es va situar en primera posició entre els temes del moment nacional i mundial amb més de 184.000 esments al llarg de la segona semifinal, arribant a comptabilitzar esments entre les 22.00 i les 00.00 hores.

En el cas de la xarxa social xinesa les visualitzacions han representat un 60% més que en la segona semifinal del passat any. En Twitter, per part seua, l'esdeveniment va ser seguit en 31 països del món. Destaca, sobretot, l'impacte a Espanya (60,7%), però també el que va tindre en països com l'Argentina (18,5%), Mèxic (6,3%) o els Estats Units (2,9%).

Com a dada addicional cal indicar que en la xarxa Tiktok més del 90% dels quals van visualitzar o van comentar en elles es trobaven en el tram d'edat entre els 18 i els 34 anys, una dada molt similar al de la primera semifinal, la qual cosa indica que el certamen atrau de manera majoritària a públic jove. També s'assenyala que el 56,2% eren homes i el 43,8% dones.

Quant a l'impacte televisiu, la gala del Benidorm Fest en RTVE va collir una quota de pantalla del 9,4%, cosa que va significar una mitjana d'1,02 milions d'espectadors, si bé la cadena pública ha indicat que més de 3,1 milions de teleespectadors van seguir l'esdeveniment musical en algun moment de la seua transmissió.

Pel que respecta a les reproduccions de les cançons que han pres part al Benidorm Fest, la repercussió també és molt ressenyable. En Spotify s'han aconseguit ja les 9.418.731 reproduccions del total de les 18 cançons que han participat en les dos semifinals. De totes elles l'artista Vicco i la seua 'Nochentera' continua sent la més reproduïda amb 1,5 milions. Després d'ella se situen de moment Fusa Nocta (989K), Agoney (782K) i Alice Wonder (725K).

En la plataforma YouTube, en el nombre de reproduccions de la segona gal·la semifinal, la vencedora Blanca Paloma, és qui s'emporta la palma amb més de 102.000 reproduccions. Li seguixen Rakky Rapper (47K), Vicco (44K) i Karmento (34K).

Esta nit de divendres l'activitat del Benidorm Fest continuarà amb l'Euroclub a partir de les 21 hores des del Tecnohito de la plaça de la Hispanitat, lloc des del qual anit ja es va transmetre la segona gal·la semifinal. Actuaran Soraya Arnelas, Marta Sango, Gonzalo Hermida, Ronela i WRS. També hi haurà presència i actuacions dels artistes del Benidorm Fest que no han accedit a la final del certamen.