EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

15:39 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Obert fins al 14 de febrer el termini d'inscripció per a les desfilades Infantil i Adult, que organitza l'Associació de Penyes amb el suport de la Regidoria de Festes

Benidorm es prepara per al Carnestoltes

03 febrer 2023
Cartel anunciador del Carnaval 2023

Benidorm es prepara ja per al Carnestoltes que un any més organitza l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' amb el suport de la Regidoria de Festes. L'edil de l'àrea, Jesús Carrobles, i el president de l'Associació, Ramón Cano, han traslladat hui els detalls de les desfilades de Carnestoltes Infantil i Adults, que se celebraran el dissabte 18 de febrer i per als quals ja s'ha obert el termini d'inscripció.

Una inscripció que pot formalitzar-se fins al pròxim 14 de febrer els dilluns i dimarts de 18.30 a 20.30 hores en l'oficina de l'Associació de Penyes de la Casa del Fester, emplenant l'imprés de sol·licitud disponible en les xarxes socials de l'entitat i en la mateixa Casa del Fester. No obstant això, en el cas del Carnestoltes Infantil també es permetran les inscripcions el mateix dia de la desfilada entre les 09.00 i les 10.00 hores.

Carrobles i Cano han animat a la ciutadania a participar del Carnestoltes, "una cita amb la qual Benidorm sempre es bolca i que ocupa un lloc destacat en el nostre calendari fester". Tots dos han explicat que "com és habitual, s'han establit premis en categoria Individual i de Grup tant en el Carnestoltes Infantil com en l'Adult, tots ells en metàl·lic".

En el cas dels més xicotets, s'han fixat tres premis en cada categoria, per imports que van des de 100 a 300 euros en el cas dels Grups, i de 50 a 100 euros en la modalitat Individual. En l'Adult hi haurà tres premis de 100, 200 i 300 euros en categoria Individual, i huit premis per a Grups: tres de 100 euros, i la resta de 200, 400, 600, 800 i 1.000 euros.

L'organització ha convocat als participants en el Carnestoltes Infantil a les 10.00 hores al carrer Escoles, d'on 30 minuts després partirà la desfilada, que recorrerà els carrers Russafa i Ferreries fins a la plaça de S. M. els Reis d'Espanya, on en acabar hi haurà animació i un esmorzar per als xicotets, així com barres a preus populars. Al llarg del matí, i una vegada es complete la deliberació del jurat, s'entregaran els premis.

Ja a la nit, els participants del Carnestoltes Adult es concentraran a les 20.30 hores al carrer Tomás Ortuño amb Venus. Des d'este punt partirà mitja hora després la desfilada, seguint el mateix recorregut que el Carnestoltes Infantil. Al final de la desfilada, a l'auditori donarà principi la festa presentada i amenitzada pels 40 Ràdio Benidorm en la qual també hi haurà barra a preus populars.

A més, enguany, com a novetat, l'Associació de Penyes proposarà una eixida de vesprada en la mateixa plaça de S. M. els Reis d'Espanya.

Benidorm acomiadarà el Carnestoltes el dimarts 21 de febrer amb el Soterrament de la Sardina, que començarà a les 21.00 hores en la plaça Major.