EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:10 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Hui s'ha celebrat una jornada sobre Primers Auxilis en Muntanya i demà hi haurà un torneig de pàdel i una marxa ciclista MTB i de carretera

La Policia Local de Benidorm organitza nombroses activitats amb motiu del seu 180 aniversari que culminaran el pròxim 2 de març

22 febrer 2024
La Policía Local de Benidorm organiza numerosas actividades con motivo de su 180 aniversario que culminarán el próximo 2 de marzo

La Policia Local de Benidorm ja es troba immersa en les activitats organitzades amb motiu de la commemoració del 180 aniversari del cos, que se celebra dissabte que ve 2 de març. Fins a arribar a eixe dia se celebraran nombroses activitats que van començar dissabte passat 17 de febrer i que culminaran dos setmanes després.

Així, per a començar este calendari, el dissabte 17 va tindre lloc una activitat de petanca en el Club de Petanca de Foietes, a la qual va seguir una jornada de donació de sang dimarts passat en la reguarda de la Policia Local del carrer Grècia. La següent activitat programada s'ha celebrat hui i ha consistit en una jornada sobre Primers Auxilis en Muntanya, impartida per María José Carrillo, presidenta de l'associació nacional SOS Muntanya i especialista en transport mèdic en helicòpter i medicina de muntanya.

La cita s'ha desenvolupat en la Sala d'actes de l'Ajuntament i ha sigut inaugurada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Jesús Carrobles, qui ha felicitat els organitzadors "per l'excel·lent treball fet" i els ha desitjat "que esta jornada us servisca en el vostre acompliment". La conferència ha sigut organitzada per l'Associació Sociocultural de la Policia Local de Benidorm, presidida per Rafael Urbano, i en ella també ha estat l'intendent principal Luis Arévalo.

Demà divendres s'ha organitzat un torneig de pàdel en les instal·lacions del Palau d'Esports i una marxa ciclista MTB i per carretera, totes dos a partir de les deu del matí. El dissabte 24 el protagonisme serà per al senderisme amb una ruta que començarà a la Casa de Déu fins a Polop i finalitzarà amb un menjar per als participants.

La següent activitat serà el dimarts 27, dedicada a la defensa personal i tindrà lloc en el Poliesportiu l'Illa a les 10 hores. El dijous 29 es disputarà un partit de Futbol 7 en els camps de la ciutat esportiva Guillermo Amor a les 10 del matí i el divendres a la vesprada, a les 17 hores, s'ha organitzat una jornada de portes obertes en la reguarda de la Policia Local al carrer Grècia.

Finalment, el dissabte 2 de març se celebrarà l'acte oficial del 180 aniversari en la Sala d'actes de l'Ajuntament a partir de les 11 hores i finalitzarà la jornada i la programació amb un menjar de germanor a les 14.30 hores en la arrosseria la Marina.