EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La penya Paparinell presenta el seu VII Open de pàdel que es disputarà en el Palau l'Illa de Benidorm

17 setembre 2019
La penya ‘Paparinell’ presenta su VII Open de pádel que se disputará en el Palau l'Illa de Benidorm

La penya Paparinell, en col·laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm i Pàdel Palau, ha presentat este matí en roda de premsa la setena edició d'este torneig de pàdel que tindrà lloc del 23 al 29 de setembre, a la qual han acudit la regidora d'Esports, Mariló Cebreros; el gerent de Pàdel Palau, Juanjo Martínez, i José Miguel Soler, membre de la penya organitzadora de l'esdeveniment.

La regidora ha destacat "que este esdeveniment és ja un referent de final de l'estiu i reunirà a més de 70 parelles de l'àmbit provincial, consolidant-se com un dels millors de la zona", afegint a més que des de la regidoria que dirigix "estos tornejos els protegim i els ajudem perquè tenen un nivell i fomenta aquesta pràctica esportiva".

Juanjo Martínez, gerent de Pàdel Palau i col·laborador del torneig, ha comentat que "el torneig s'ha convertit al llarg d'estos set anys en un referent local, comarcal i, fins i tot, provincial i ens bolquem juntament amb la Regidoria d'Esports perquè tot isca a la perfecció".

En el quadre masculí, estan obertes les inscripcions en 1a, 2n, 3a, 4a i 5a categoria, mentre que per al quadre femení, les inscripcions són per a 3a, 4a categoria i com a novetat en 5a categoria. El preu d'estes són 20 euros per persona, entregant-se una samarreta de regal. Els premis d'enguany seran en metàl·lic, material esportiu i regals i sorpreses. Els interessats poden dirigir-se a les oficines del Palau o trucar al telèfon 681347225.