EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

19:29 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Marató de l'Euro se celebra un any més en el passeig de la Carretera

30 agost 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

Els diners obtinguts es destinaran a les Festes Majors Patronals

Benidorm es prepara per a la XXVII edició de la Marató de l'Euro que començarà dissabte que ve, 3 de setembre, a les 11.00 hores des de la Palmera, en el Passeig de la Carretera.

Este acte lúdic va sorgir de la mà de la Comissió del 250 Aniversari de la Troballa de la Mare de Déu del Sofratge, encara que en aquells temps es va dir dels '20 duros', com les llavors vigents monedes de 100 pessetes.

"És una manera molt peculiar de donar a conéixer la festa en el carrer", ha subratllat este matí en la seua presentació el president de la Comissió de Festes Majors Patronals 2016, Manuel Agüera. L'objectiu és dibuixar una cinta de monedes d'euro que seguisca al llarg tot el carrer i "arribe el més lluny possible". Posteriorment, eixos diners "es destinaran a les festes", ha matisat el president.

Al llarg de tota la jornada, les reines de les festes, Beatriz Amor i Paula González de Zárate i les seues corts se situaran en llocs emblemàtics de la ciutat per a tractar de recaptar monedes dels transeünts, a canvi d'un senzill record. Estos euros se sumaran posteriorment a la cinta.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, s'ha mostrat convençut que l'edició 2016 de la Marató de l'Euro serà "un gran èxit" i ha animat a participar tots els benidormers per a tractar de batre el record de longitud de la cinta "i de recaptació, com no", ha dit.