EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

08:26 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La suspensió es mantindrà mentre estiguen en vigor les últimes mesures Covid-19 dictades per la Generalitat

La junta de portaveus acorda la suspensió del mercat ambulant municipal de Foietes

25 gener 2021
La junta de portaveus acorda la suspensió del mercat ambulant municipal de Foietes...

La Junta de portaveus ha acordat hui la suspensió del mercat ambulant municipal de Foietes que setmanalment s'instal·la els dimecres en el recinte de Mercasa. Així ho ha comunicat el regidor de Comerç, Lorenzo Martínez, qui ha explicat que "esta mesura s'adopta a la vista de les últimes mesures Covid-19 dictades hui en un decret per la Generalitat Valenciana i que, entre altres aspectes, limita les trobades socials en espais públics i seguint les recomanacions dels tècnics".

"En principi esta suspensió, es mantindrà mentre estiguen en vigor les últimes mesures dictades per la Generalitat Valenciana", ha indicat Martínez. Així, d'entrada, no s'instal·larà el mercat ambulant ni este dimecres, dia 27, ni tampoc els dies 3 i 10 de febrer. A partir d'eixa data "la reactivació del mercat ambulant estarà supeditada a les instruccions que dicte la Generalitat en funció de com evolucione la crisi sanitària".

L'edil de Comerç ha traslladat que "ja durant la primera ona de la pandèmia es va suspendre l'activitat del mercat ambulant", i ha recordat que "per a la seua represa, una vegada va ser possible normativament, es van adoptar importants mesures per a garantir en tot moment el compliment de les mesures d'higiene i distància social amb l'adaptació del recinte a les noves exigències". De la mateixa manera, ha incidit que "la reactivació de l'activitat es va fer de manera progressiva, prioritzant el muntatge dels llocs de venda d'alimentació". De fet, els llocs de tèxtil van tornar al mercat ambulant municipal de Foietes el passat 2 de desembre.