EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

15:28 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL licita la segona fase de conversió en zona de vianants de Tomás Ortuño per prop de 730.000 euros

15 setembre 2017
La JGL licita la segunda fase de peatonalización de Tomás Ortuño por cerca de 730.000 euros

El govern adjudica les obres per a acabar de rehabilitar l'antiga Llar del Pensionista

La Junta de Govern Local de Benidorm (JGL) ha aprovat traure a concurs les obres de la segona fase de conversió en zona de vianants del carrer Tomás Ortuño per un import de 728.827,72 euros. Aquesta nova fase s'emmarca en el tram comprés entre els carrers La Garita i Llimons, i la seua licitació arriba després que el Consell Assessor d'Escena Urbana i el de Mobilitat hagen donat viabilitat al projecte redactat pels tècnics municipals.

Inicialment, la idea era que la conversió en zona de vianants arribara fins al carrer Apol·lo XI seguint el model, disseny i qualitats del primer tram, finalitzat al començament de 2017. No obstant açò, els tècnics municipals varen proposar perllongar la conversió en zona de vianants fins a l'encreuament amb Llimons i que l'actuació incloguera deixar sense trànsit rodat el carrer Sant Antoni.

La prolongació de la conversió en zona de vianants de Tomás Ortuño suposarà el redisseny del trànsit de la zona per a evitar congestions. Els canvis afectaran, principalment, als carrers Maravall i Marqués de Comillas, que invertiran el seu sentit de circulació. La circulació canviarà també en els carrers Roldan i Puig Campana.

També en matèria d'obres, la JGL ha adjudicat la segona fase de rehabilitació de l'antiga Llar del Pensionista, que servirà per a acabar de rematar l'estructura de l'edifici principal i també la de la xicoteta construcció adossada. L'actuació està valorada en una mica més de 70.000 euros.

La JGL també ha adjudicat les obres de manteniment, conservació i renovació de l'escena urbana, per un import de 200.000 euros; i el contracte de subministrament de ferreteria al detall.