EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

04:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La mostra romandrà a la ciutat fins al 18 d'octubre

A la 'Galàxia Hung' li senta bé Benidorm

13 setembre 2021
Hung Yi

Catorze escultures que es poden contemplar a la ciutat convertida en «museu a l'aire lliure»

L'exposició 'Galàxia Hung' de l'artista taiwanés Hung Yi "igual que molts turistes" prolongarà la seua estada a Benidorm fins al 18 d'octubre, ha anunciat hui la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer.

És la segona vegada que la mostra repartida entre el Passeig de Ponent, carrer Gambo i avingudes de la Hispanitat i Mediterrani, trastoca la seua partida perquè veïns i visitants puguen continuar gaudint d'esta exposició de primer nivell internacional que "han convertit a la nostra ciutat en un museu a l'aire lliure", ha posat l'accent l'edil.

Al principi, estava previst que 'Galàxia Hung' romanguera a Benidorm fins a primers de juliol. No obstant això "el gran acolliment" pel públic a les acolorides figures que componen l'imaginari de Hung Yi, han propiciat l'acord amb l'artista i el comissari de l'exposició, Eduardo Alcalde, perquè continuen a la ciutat algunes setmanes més.

'Galàxia Hung' va aterrar a Benidorm el 16 d'abril procedent de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Les catorze escultures d'animals de gran grandària i variat colorit, han cridat l'atenció del públic i les han convertides en icones d'este estiu a Benidorm.

La responsable de Patrimoni Històric, ha animat a "totes les persones que decidisquen passar la seua estada a la ciutat aprofitant el pròxim 9 d'Octubre o la festivitat nacional del 12 d'Octubre" al fet que "no perden de vista" les escultures i gaudisquen "del museu a l'aire lliure que oferix Benidorm" amb esta mostra i les que es poden contemplar en els diferents espais d'art urbà.

Hung Yi, va nàixer a Taiwan en 1970. La seua obra ha recorregut multitud de museus i galeries d'art a tot el món, no obstant això, la seua fama s'ha vist acrescuda amb mostres d'art urbà, amb escultures de gran format als carrers i vies principals de ciutats per tot el món.

Video Url