EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

21:50 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La popular festa de disfresses preveu reunir més de 30.000 britànics arribats especialment per a esta celebració

La Fancy Dress Party tornarà a inundar de color els carrers de Benidorm dijous que ve 17 en el seu 25é aniversari

08 novembre 2022
La ‘Fancy Dress Party’ volverá a inundar de color las calles de Benidorm el próximo jueves 17 en su 25º aniversario

El dispositiu de seguretat superarà el mig centenar d'efectius entre Policia Local i Nacional.

Els carrers del Racó de l'Oix i, per extensió, les de moltes altres zones de Benidorm, tornaran a omplir-se de colorit a penes un dia després de finalitzar les Festes Majors Patronals. El motiu no és un altre que la celebració de la tradicional Fancy Dress Party el dijous 17 de novembre, que torna a realitzar-se després de dos anys sense fer-ho a causa de la pandèmia i que enguany commemora els vint-i-cinc anys des del seu inici.

La popular festa de disfresses ha sigut presentada este matí en roda de premsa pel regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, i l'organitzador i pioner d'esta cita, l'empresari Manuel Nieto.

Carrobles ha destacat que esta celebració "s'ha convertit en una referència" i ha xifrat en "més de 30.000 persones disfressades" les que es donaran cita als carrers del Racó de l'Oix "que aportaran una gran nota de color a la ciutat". Per això, l'edil ha indicat que "a Benidorm rebem encantats a tots els que venen i participen d'esta festa, que cada any va creixent".

Per part seua, Manuel Nieto ha recordat que la Fancy Dress es va crear "del no-res" i que en molt poc temps "va anar evolucionant per si mateixa, amb la implicació de més gent i de manera desinteressada". A més, ha assenyalat, "cada any augmenta el nombre d'activitats com a desfilades, repartiment de samarretes, més decoració, paelles gegants, barbacoes, etc.".

Nieto ha dit que "Benidorm s'ha convertit en una referència en qüestió de festes de disfresses per al turisme britànic" i ha precisat que segons les seues dades "hi ha prop de 9.000 persones que vindran a la ciutat exclusivament per a este dia".

Lorenzo Martínez, pel seu costat, ha indicat que esta festa "és molt segura gràcies al treball de tots i al bon ambient que es respira". No obstant això, a causa de la gran afluència de persones s'ha establit un dispositiu de seguretat que superarà el mig centenar d'efectius entre Policia Local i Nacional. "Serà un nombre d'agents proporcionat i adequat al nombre de persones que es congregaran als carrers".

Martínez ha advertit que esta celebració comportarà talls de trànsit "que es publicaran amb antelació" i ha avançat que, encara que l'horari de la desfilada encara no està tancat, "començarà al voltant de les 16 hores". També ha volgut agrair l'aposta feta pels organitzadors de la cita "per a fer gran este esdeveniment, que a més és un dels més segurs i només transmet felicitat".

Respecte a la previsió d'afluència, Manuel Nieto ha estimat que "la gent està molt il·lusionada perquè han sigut dos anys sense poder fer la Fancy Dress, per la qual cosa les xifres apunten al fet que superarem el número de 2019 malgrat l'especial situació econòmica que travessa el Regne Unit".

Nieto ha recalcat que "s'ha reforçat bastant la participació amb més activitats, música, desfilades i fins a 18 carrosses amb especialistes i espectacles" en una celebració en la qual, segons ha detallat, s'han implicat al voltant d'un centenar de locals del Racó de l'Oix.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jesús Carrobles
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Manolo Nieto
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Lorenzo Martínez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Lorenzo Martínez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Manolo Nieto
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Manolo Nieto
Audio file