EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:56 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles ascendix a 37 enguany

Benidorm condemna l'últim assassinat masclista d'una dona a les mans de la seua parella a Benalmádena el passat 4 de novembre

08 novembre 2022
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha guardat hui al migdia un minut de silenci com a forma de repulsa i condemna per l'últim crim masclista ocorregut a Benalmádena (Màlaga) el passat 4 de novembre, segons ha confirmat la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere.

La concentració silenciosa a les portes de l'Ajuntament ha estat encapçalada per l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i diversos membres de la corporació local, així com veïns que s'han sumat a l'acte.

La dona, de seixanta-nou anys, va morir assassinada a les mans de la seua parella, un home de huitanta anys, que li va assestar més de vint punyalades. El nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles a Espanya s'eleva ja a 37 en 2022 i a 1.167 des que van començar els registres en 2003.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.