EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

10:23 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Molt núvol

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Centenars de persones seguixen al carrer Gambo la invitació de les tres entitats falleres a participar de les pròximes festes de Sant Josep

La Crida anuncia l'arribada imminent de les Falles de Benidorm 2023

04 març 2023
Crida Fallas

Les Falles 2023 estan molt a la vora. Centenars de residents i visitants van seguir la vesprada d'este dissabte l'acte que anuncia la imminent arribada de les festes josefinas, la Crida i en el qual les tres entitats falleres de Benidorm –els Tolls, Racó de l'Oix i Districte Centre– van convidar a la ciutadania a participar d'estes celebracions. Un acte que es va celebrar, com és tradicional, al carrer Gambo i al qual van assistir, entre altres, l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; i membres de la Corporació municipal.

Al voltant de les 19.00 hores, s'obria la Crida amb la pujada a l'escenari de la presidenta de la Junta Local Fallera, Ana Finez; dels representants de les tres comissions amb els seus estendards; i de les falleres major i infantil de les Falles Rincón de l'Oix i Benidorm Districte Centre, Laura Gálvez i Valentina Romero i Sonia Ferré i Isabella Sola.

Posteriorment, en un discurs conjunt, la Crida pròpiament dita, les quatre falleres van proclamar la proximitat de les festes i van convidar a benidormers i turistes a acompanyar-los i gaudir d'elles.

Al crit de 'Ja estem en Falles' pronunciat per les quatre falleres, es va sumar també l'alcalde, qui va assegurar que "es respiren ganes i il·lusió" per estes pròximes festes. Després d'agrair "l'esforç de les tres comissions i de la Junta Local" especialment en uns anys tan durs com els viscuts, Toni Pérez va destacar que "en molt pocs dies Benidorm es vestirà de festa i ho farà a la calor i al color d'una festa que és patrimoni de la humanitat, que és del món i que també se celebra ací".

Als visitants que seguien l'acte de la Crida i que d'ací a poc tornaran a les seues ciutats d'origen, l'alcalde els va convidar "a tornar prompte a Benidorm, en deu o dotze dies, perquè tenim una gran festa per a vostés". Finalment, va desitjar a les tres entitats i a tota la ciutat que estes Falles imminents "siguen tot el que esperem d'elles".

Amb el calendari faller ja en marxa, la pròxima gran cita serà el dia 15 amb la Plantà dels monuments fallers.