EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

00:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Comissió de Festes Majors Patronals inaugura la 'Fira Tradicional del 9 d'Octubre' als carrers Gambo i Martínez Alejos

07 octubre 2017
La Comisión de Festes Majors Patronals inaugura la ‘Feria Tradicional del 9 d’Octubre’ en las calles Gambo y Martínez Alejos

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; l'edil de Festes, Jesús Carrobles; el president de la Comissió de Festes, Antonio Vicente Fuster; i les Reines i Dames de les Festes Majors Patronals han inaugurat este matí la 'Fira Tradicional del 9 d'Octubre' que organitza la comissió amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana, en un acte al qual també han assistit el senador Agustín Almodóbar i nombrosos regidors de la corporació municipal de Benidorm.

La fira, situada als carrers Gambo i Martínez Alejos, estarà oberta durant estos tres dies amb més de 30 parades amb productes típics de la Comunitat Valenciana: des d'embotits de Tàrbena, a xocolates de la Vila Joiosa o ceràmica de Polop de la Marina. La Fira disposarà d'una barra a preus populars on també s'oferiran plats de la gastronomia tradicional; així com d'un lloc on podrà adquirir el còmic que ha editat la comissió sobre la Torre de Les Caletes, obra dels benidormers Jaume Fuster i Joan Fuster.

Els actes programats amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana continuaran demà diumenge amb el concert que oferirà la 'Societat Musical "L'Illa de Benidorm' al carrer Gambo, que començarà a les 6 de la vesprada. A continuació se celebrarà un passacarrer amb animació a càrrec de l'Associació Cultural l'Esportí.

El Dia de la Comunitat Valenciana, 9 d'octubre, els actes començaran a les 11.00 del matí amb la celebració del Ple Institucional a la plaça del Castell, on es farà lliurament de la Distinció Cultural Benidorm 2017 a Bàrbara Alemany Barceló. En este acte serà la Unió Musical de Benidorm l'encarregada d'interpretar l'himne d'Espanya durant la hissada de banderes, i els de Benidorm i de la Comunitat Valenciana a la conclusió de l'acte. Seguidament es realitzarà la visita oficial a la Fira Tradicional del 9 d'Octubre, on les Reines i les Dames d'Honor ballaran el tradicional 'Peuet'. La programació conclourà a la vesprada, a les 18.00 hores, al carrer Gambo, amb la interpretació de l'obra 'La Conquesta de València l'any 1238', a càrrec d'alumnes del CEIP Ausiàs March de Benidorm.

Antonio Vicente Fuster, va precisar al seu torn que la Fira Tradicional del 9 d'Octubre, estarà formada per més de 30 parades, totes amb productes típics de la Comunitat Valenciana i en la qual es podran trobar des d'embotits de Tàrbena, a xocolates de la Vila Joiosa o ceràmica de Polop de la Marina. La Fira disposarà d'una barra a preus populars a la qual també s'oferiran plats de la gastronomia tradicional.