EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

14:58 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat, de 180 hores de duració, és gratuïta i es dirigix a jóvens de 16 a 29 anys

Joventut organitza un curs d'Assistent en hotels al costat de la Cambra de Comerç d'Alacant

04 abril 2024
Juventud organiza un curso de Asistente en hoteles junto a la Cámara de Comercio de Alicante

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm, a través de la Cambra de Comerç d'Alacant, farà un curs d'Assistent en hotels de 180 hores de duració dirigit a jóvens d'entre 16 i 29 anys l'únic requisit dels quals és estar inscrit i actiu en Garantia Juvenil.

El curs és gratuït i es desenvoluparà des d'abril a juny d'enguany amb un contingut que es dividix en cinc mòduls que s'impartiran de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores. El primer mòdul es desenvoluparà del 25 d'abril al 13 de maig en el Centre Social José Llorca Linares mentre que la resta de mòduls, del 14 de maig al 14 de juny, es duran a terme a l'hotel Bali.

Els continguts del curs abasten àmbits com a Habilitats socials i ocupabilitat (obligatori, de 60 hores), Atenció al Client, Ajudant de recepció, Assistent de pisos i Ajudant d'hostaleria. El diploma que s'atorga en el curs faculta per a treballar com a professional en els diferents servicis que oferix un establiment hoteler. Inclou, a més, l'expedició del carnet de Manipulador d'Aliments del sector Hostaleria i Comerç al detall.

Els interessats en el curs poden obtindre més informació i formalitzar les inscripcions en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm, també enviant un correu a l'adreça juventud@benidorm.org o trucant al telèfon 96-5853041.