EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

10:19 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Té una durada de 185 hores i està dirigit a persones de 16 a 29 anys

Joventut i la Cambra de Comerç organitzen un curs gratuït d'anglés per a hostaleria

25 gener 2022
Curso inglés hostelería

La Regidoria de Joventut, a través de la Cambra de Comerç d'Alacant, ha organitzat un curs gratuït d'anglés per a hostaleria, dirigit a persones de 16 a 29 anys i amb una duració de 185 hores. L'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que "este curs s'emmarca en les activitats formatives que al llarg de l'any es desenvolupen des de la Regidoria de Joventut per a millorar les capacitats i oportunitats laborals de la població jove de Benidorm.

Pérez ha detallat que "el curs s'estructura en tres blocs". El primer d'ells, al qual es dedicaran 65 hores, està orientat a 'Habilitats socials i ocupabilitat'. L'atenció al client en l'àmbit de la restauració centra el segon bloc de continguts, en el qual els participants aprendran terminologia específica en les relacions amb els clients; els usos i estructures habituals; i el tractament de reclamacions o queixes. En el tercer i últim bloc, l'alumnat practicarà expressió oral i escrita de la terminologia específica del restaurant.

Per a participar en este curs és necessari estar inscrit en el programa de Garantia Juvenil o fer-lo abans de formalitzar la matrícula, i tindre coneixements previs d'anglés.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades han de dirigir-se al Centre d'Informació Juvenil, situat en la plaça de Ses Majestats els d'Espanya.