EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:22 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els menors cursen una visita a l'Ajuntament, interessant-se per les àrees de Joventut, Cultura, Educació i Esports

Jóvens i xiquets, regidors per un dia a Benidorm

12 juliol 2021
Los jóvenes y monitores con el alcalde, Toni Pérez, y los concejales de Juventud y Educación, Jaime Jesús Pérez y Maite Moreno.
Los jóvenes y monitores con el alcalde, Toni Pérez, y los concejales de Juventud y Educación, Jaime Jesús Pérez y Maite Moreno.

Els xiquets i joves que participen del 5 al 16 de juliol en les activitats d''Estiu 2021', organitzat per la Regidoria de Joventut, s'han traslladat hui a l'Ajuntament on han conegut el funcionament de la institució i han pogut exercir de regidors de la seua ciutat per un dia.

L'alcalde, Toni Pérez, i els responsables dels departaments de Joventut i Educació, Jaime Jesús Pérez i Maite Moreno, han acompanyat als menors en part de la visita que ha recorregut les diferents dependències municipals.

Han sigut 40 els menors que han participat en l'experiència al costat dels monitors d'Estiu 2021 i personal de les àrees de Joventut i Educació. L'itinerari ha passat per les sales d'actes i Plens i la tercera planta de l'edifici consistorial on es troben les dependències de Cultura, Educació i Esports que, al costat de Joventut, són les que més interés han provocat als visitants.

Els tècnics municipals han compartit detalls de l'edifici com ho és el ser considerat com a 'intel·ligent' pel seu equipament i els sistemes de gestió tècnica i actualitzada de les instal·lacions, o que en les seues vidrieres estan gravats els noms de totes les persones que empadronades a la ciutat quan es va construir en 2002.

De l'edifici també han recordat que se'l coneix afectuosament com el 'grata-sòl' en comparació amb els gratacels que configuren la silueta urbana de Benidorm o que està format per un contenidor de més de 14.000 metres quadrats, de quasi 10 metres de llarg i 13 d'alt recolzat en quatre pilars.

Més tard, els joves han sigut rebuts en el CIJ (Centre d'Informació Juvenil), on tècnics municipals els han explicat les activitats que realitza la Regidoria i els ha avançat part dels servicis que oferix en matèria de formació, animació sociocultural, temps lliure i vacances.

Finalment, a les 13.00, i en el Saló de Plens, els participants d'Estiu 2021 han exercit de representants de la voluntat popular. Els jóvens han debatut, entre altres temes, de mobilitat, proposant espais lliures de vehicles només per a vianants; o del principal tresor de Benidorm, les platges, en defensa de la parcel·lació de part d'elles.

Després de la visita, l'alcalde ha entregat als integrants del grup d'una bossa amb material promocional de la ciutat.