EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:57 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Comissió Tècnica ha començat a valorar les sol·licituds, que poden presentar-se fins al dilluns 19 de juliol

Benidorm resol la remesa inicial de la 2a fase d'Ajudes Parèntesi, que assolix prop de 200 empreses i autònoms

12 juliol 2021
Remesa inicial de la 2a fase de Ayudas Paréntesis

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui la primera remesa corresponent a la segona fase de les Ajudes Parèntesis, segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez. Esta remesa ascendix a 444.023,94 euros i inclou ajudes per a prop de 200 empreses i professionals autònoms, que percebran una prestació mitjana de 2.200 euros.

Toni Pérez ha explicat que "encara que la segona convocatòria d'estes Ajudes Parèntesi encara està oberta, la Comissió Tècnica ha començat ja a valorar els primers expedients per a així resoldre de la forma més àgil i ràpida possible les sol·licituds perquè esta injecció econòmica arribe com més prompte millor a les empreses i autònoms de la ciutat". Unes empreses i autònoms que "fonamentalment en el sector de l'hostaleria i l'oci es veuen afectats ara per noves restriccions, per la qual cosa en estos moments tota l'ajuda és poca".

L'alcalde ha recordat que "esta segona convocatòria contempla nous sectors i tipus d'activitats beneficiàries amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre possible d'empreses i professionals de Benidorm que ho requerisquen per a mantindre no sols la seua economia sinó també la capacitat que tinguen de generar i consolidar llocs de treball".

"Amb esta segona convocatòria ampliem el radi d'actuació i els potencials beneficiaris, després que haver concedit ja en la primera fase més de 850 ajudes a empreses de fins a 10 treballadors i professionals de la ciutat de diversos sectors, per un import total de 2.032.475,87 euros".

Les bases d'esta segona convocatòria i els annexos amb els CNAE beneficiaris poden consultar-se dins de l'apartat de 'Pla Resistir-Ajudes Parèntesi' (II convocatòria) de la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org. En este mateix apartat es tramitarà la sol·licitud d'ajuda, que serà de 2.000 euros per empresa o autònom, a la qual s'afigen 200 'extra' per cada treballador donat d'alta a 31 de desembre de 2020. El termini de sol·licitud està obert fins a les 23.59 hores del pròxim dilluns, 19 de juliol.

Toni Pérez ha recalcat que "l'atenció a les famílies i al teixit productiu ha sigut una màxima d'este Ajuntament des del mateix moment en què va esclatar la crisi de la Covid-19". Per això, "en estos setze mesos de pandèmia s'han articulat diferents ajudes i prestacions per a fer costat als qui més estan patint els revessos i conseqüències d'esta crisi econòmica i social, ja siga col·laborant financerament amb administracions superiors, com en el cas de les Ajudes Parèntesis, o bé a través de convocatòries i iniciatives 100% municipals com les ajudes dirigides al sector de l'allotjament, les ajudes a família o els concursos d'Aparadorisme Nadalenc o el 'Benidorm T'Espera'".

"Continuarem evolucionant en esta línia –ha agregat–, mentre hi haja un col·lectiu, un sector, una part del teixit productiu o una llar, que requerisca l'ajuda de l'Ajuntament de Benidorm".