EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

17:39 PM

HORA BENIDORM

27ºC

Intervals de núvols

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

15%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament sol·licita acollir-se a la convocatòria d'ajudes de la Diputació d'Alacant per a campanyes de bo-consum

Habilitats a partir del dilluns punts d'atenció presencial per a usuaris de #BenidormTeDaMás amb dificultats per a accedir als seus bons

13 maig 2022
Bono Consumo.

El dilluns s'obri el termini perquè la ciutadania sol·licite els seus 5 bons de 10 euros i comence a utilitzar-los com a descompte en compres i consumicions en els establiments adherits.

A partir del pròxim dilluns, 16 de maig, l'Ajuntament de Benidorm habilita punts d'atenció presencial a les persones usuàries de la campanya #BenidormTeDaMás que tinguen dificultats tècniques per a accedir als seus bons. L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "per a acostar este servei el màxim possible a la ciutadania i evitar desplaçaments, s'ha disposat un punt d'atenció a la Sala d'Investigadors de l'Ajuntament, situada en la planta baixa de l'accés secundari de l'edifici, i també en les extensions administratives municipals de Racó de l'Oix, la Cala, avinguda de Beniardà, carrer Maravall i els Tolls".

Toni Pérez ha assenyalat que "encara que la sol·licitud i descàrrega dels bons es realitza de manera prioritària a través de dispositius mòbils o ordinadors, som conscients que part de la població no disposa d'estos mitjans o que, per diverses qüestions, no està familiaritzada amb les noves tecnologies. D'aquí ve que de nou posem a la seua disposició esta atenció presencial per a facilitar-los l'accés a la campanya i que puguen gaudir dels seus bons". Uns punts que també serviran per a resoldre possibles incidències.

Estos punts d'atenció funcionaran de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores. A més, les persones usuàries que requerisquen qualsevol mena d'informació relacionada amb la campanya tenen a la seua disposició el correu electrònic benidormtedamas@benidorm.org i el telèfon 96-6815443.

També en les extensions administratives, en horari de demà, els establiments adherits que ho desitgen tindran a la seua disposició la cartelleria d'adhesió a la campanya, que s'haurà de col·locar en un lloc visible. Una cartelleria que també està disponible en la web de la campanya: www.bonobenidormtedamas.es.

A escassos tres dies perquè "les famílies puguen començar a sol·licitar i utilitzar els seus cinc bons-consum de 10 euros", l'alcalde ha informat que l'Ajuntament ha sol·licitat "participar de la convocatòria de fons que ha llançat la Diputació Provincial d'Alacant per a campanyes de foment del consum sota la fórmula dels bons-consum". Segons les bases d'eixa convocatòria, ha detallat, "a Benidorm, per volum de població, ens correspondria una ajuda de 292.491 euros, que es traduïx en 29.250 bons-consum de 10 euros".

Toni Pérez ha recordat que "#BenidormTeDaMás comença de manera efectiva este dilluns, 16 de maig, a les 10.00 hores, moment a partir del qual les persones usuàries poden sol·licitar, descarregar i fer servir els seus bons-consum en els establiments i servicis adherits a la campanya, en estos moments més de 450".

Com aconseguir els bons

El procediment per a obtindre els bons és molt senzill des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador. L'usuari haurà d'entrar en la web www.bonobenidormtedamas.es i des d'ací anar a l'Àrea de Consumidors.

Una vegada en ella podrà registrar-se, facilitant el DNI o NIF i fixant una contrasenya.

En tractar-se d'un bo de descompte gratuït, la persona beneficiària haurà d'estar empadronada a Benidorm a data 1 d'abril de 2022 i ser major d'edat a 31 de maig. Les dades seran acarades pel sistema i si tot és correcte, la plataforma procedirà al registre.

Una vegada registrades en la web, les persones usuàries poden sol·licitar des d'allí els seus bons o descarregar-los en format pdf i imprimir-los si ho desitgen. Des de l'aplicació mòbil BuyBono –disponible en Play Store i Apple Store– també es poden sol·licitar els bons una vegada els usuaris s'hagen registrat en la web.

Per a això hauran d'instal·lar-la en el seu dispositiu mòbil i accedir a la seua Àrea Privada des de l'apartat Consumidors, introduint el DNI i la contrasenya amb la qual es van registrar en la web.

Quan s'haja emplenat este pas ja podran realitzar la descàrrega dels bons-consum. L'aplicació crearà el codi *QR dels bons i oferirà tota la informació sobre estos, de manera que durant la campanya el beneficiari puga consultar els bons que hi haja canviats i el lloc on el va fer.

Des de la pròpia 'app', a més, els usuaris podran entrar en el seu perfil i visualitzar el llistat dels establiments adherits en els quals poder canviar els bons. Una funció que també està disponible en la web.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file