EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

19:40 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Finalitza un curs de formació en jardineria que millora l'accés al mercat laboral

21 abril 2017
Finaliza un curso de formación en jardinería que mejora el acceso al mercado laboral

Les pràctiques s'han realitzat en el viver municipal i en zones enjardinades de la ciutat

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat de la Regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Ma Jesús Pinto, han clausurat el programa de formació professional per a l'ocupació d'"activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria" organitzat per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Benidorm.

L'alcalde va lliurar els diplomes acreditatius als alumnes i els va animar a perseverar en el seu itinerari laboral, perquè el certificat de professionalitat que després de la realització del curs els serà remés des del Ministeri d'Educació, "demostra la qualificació obtinguda i obri les portes per al reingrés en el mercat laboral. En qualsevol cas, l'esforç del nostre Ajuntament no acaba ací, doncs a més de la formació, des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, també es facilita l'accés a les ofertes d'ocupació disponibles, finalitat última que es perseguix amb estos cursos".

La Regidora d'Ocupació, Ma Jesús Pinto, va informar que "esta activitat formativa forma part de la modalitat de "Formació per a la Inserció" i permet als qui han superat el curs, l'obtenció del certificat de professionalitat que els facilitarà el seu accés al mercat laboral. Este és un dels cursos d'este tipus que es realitzen en l'actualitat, juntament amb el de "Venda de Productes i Servicis Turístics", dos accions formatives dirigides a millorar l'ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes."

Els nou alumnes (huit homes i una dona) que han seguit este programa formatiu afavorit per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Benidorm han rebut formació teòrica en la seua especialitat, així com mòduls sobre Inserció laboral, sensibilització mediambiental i igualtat, a més de foment i promoció del treball autònom o la formació requerida per a disposar del carnet professional de manipulador de productes fitosanitaris. A més, com a part fonamental del programa formatiu. Han pogut contrastar estos coneixements amb 80 hores de Pràctiques No Laborals que els alumnes han exercit en el viver municipal i en diferents zones enjardinades de la ciutat (Passeig de la Platja de Ponent, Parc de l'Aigüera, entre altres), conforme a l'acord subscrit amb l'empresa concessionària del manteniment de jardins i zones verdes de la ciutat, Grup Generala.

El Curs d'"Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de jardineria" es va iniciar el passat 30 de desembre, ha tingut una durada de 270 hores i ha sigut subvencionat pel SERVEF amb un total de 22.377,60 Euros.