EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

14:04 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els participants han prestat servici de manteniment i vigilància d'instal·lacions i també d'atenció al client en dependències municipals

Finalitza el programa EMCORP, amb el qual s'ha contractat 20 persones majors de 30 anys durant sis mesos

12 gener 2022
Programa EMCORP

L'edició de 2021 del programa EMCORP, amb el qual l'Ajuntament de Benidorm ha contractat durant sis mesos a 20 persones desocupades majors de 30 anys, ha arribat a la seua fi. La regidor d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha destacat que "amb aquest programa, subvencionat per LABORA, es possibilita que les persones participants incrementen la seua experiència professional i amb ella la seua ocupabilitat, al mateix temps que aquest personal presta un servici d'interés general per a la ciutadania en diferents àrees i instal·lacions municipals".
 

Concretament, durant mig any, sis treballadors han realitzat labors d'atenció al públic en departaments de l'Ajuntament, com l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local o els centres socials; mentre que altres sis han exercit funcions com a vigilants d'instal·lacions al Palau d'Esports l'Illa, la Ciutat Esportiva Guillermo Amor i altres dependències municipals. Els huit participants restants han realitzat actuacions de condicionament d'infraestructures com treballeu-vos de manteniment i pintura en centres educatius, instal·lacions municipals i espais públics.
 

Gómez ha recordat que el programa EMCORP s'emmarca dins del projecte Avalem Experiència' de LABORA, l'objectiu de la qual és facilitar l'accés al mercat de treball de les persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat. aquest programa, l'Ajuntament de Benidorm ha comptat amb una subvenció de 231.120,15 euros de LABORA, finançada amb fons procedents del Servici Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). Les persones participants en aquest programes van ser seleccionades seguint les instruccions de l'Ordre de LABORA de l'esmentat programa.