EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

03:31 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Tres entitats han participat de la convocatòria, obtenint la quantia màxima de 1.000 euros cadascuna

Cultura abona les ajudes a les entitats que han organitzat activitats durant la pandèmia

12 gener 2022
Cultura

La Regidoria de Cultura ha procedit a l'abonament de les ajudes municipals dirigides a potenciar i donar suport a les activitats culturals organitzades per les diferents associacions culturals de Benidorm entre el 14 de març de 2020 i el 31 d'octubre de 2021. Segons ha explicat hui el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, l'objectiu d'estes ajudes és contribuir "a pal·liar els efectes negatius que ha pogut causar la Covid-19 en les associacions culturals locals, reconeixent al seu torn l'esforç econòmic que realitzen per a desenvolupar les seues activitats".

Pérez ha assenyalat que les peticions rebudes van ser avaluades per una comissió tècnica, que va resoldre concedir a les tres entitats sol·licitants la quantia màxima prevista en la convocatòria: 1.000 euros.

Les entitats beneficiàries, que ja disposen d'esta quantia, són el Grup de Teatre Catarsi, el Club d'Opinió de Benidorm i el Grup de Teatre Catarsi Sociocultural Castellà Manxega Tramuntana Benidorm. Una quantia que les entitats poden destinar a "despeses corrents derivades del desenvolupament dels projectes o programes a subvencionar, a despeses corrents del normal funcionament de l'associació, a lloguers de material necessari per al desenvolupament d'activitats i a arrendaments d'immobles".

L'edil de Cultura ha recordat que esta convocatòria estava oberta a les associacions culturals legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de l'Ajuntament, que reflectisquen en els seus estatuts que entre els seus fins es troba la realització, foment o divulgació d'activitats culturals a la ciutat, i que disposen de seu social o delegació estable, activa i oberta al públic a Benidorm.

Quant a les activitats objecte de subvenció, estaven totes aquelles relacionades amb la música, teatre, exposicions, cinema, conferències, etcètera.