EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

04:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament participarà de la convocatòria del 'Pla + Esport 2021' amb este projecte, valorat en 90.500 euros i que afecta la pista situada en la part superior del complex

Esports sol·licita a Diputació una subvenció per a reconstruir una pista de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'

11 juny 2021
Ciudad Deportiva 'Guillermo Amor'.
Ciudad Deportiva 'Guillermo Amor'.

L'Ajuntament de Benidorm participarà en la convocatòria d'ajudes 'Pla + Esport 2021' llançada per la Diputació Provincial d'Alacant amb el projecte de reconstrucció de la pista poliesportiva a l'aire lliure situada en la part superior de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor', al costat de la piscina xicoteta i les pistes de tenis. Segons ha explicat la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, "se sol·licitarà una subvenció de prop de 70.000 euros per a dur a terme una actuació integral en esta pista poliesportiva que, a causa del seu estat de deterioració, es troba pràcticament en desús".

L'edil ha recalcat que "la inversió a la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' ha sigut una constant en els últims sis anys, actuant pràcticament en totes les infraestructures del complex per a actualitzar-les i oferir als esportistes de la ciutat els millors espais". "Esta pista –ha precisat– és l'única de les quals es localitzen en el complex que queda pendent de millorar, i per això hem considerat concórrer a la convocatòria amb esta actuació".

Cebreros ha detallat que "esta actuació va més enllà del canvi del ferm de la pista, ja que també es girarà 90é la seua orientació". "Això ens permet d'un costat generar un nou vial d'accés per a vehicles d'emergència a la part alta del complex esportiu des de la pineda contigua; i d'un altre, donar a la pista un assolellament lateral que afavorix el seu ús en qualsevol moment del dia", ha agregat.

A més, també es renovaran les columnes d'enllumenat "per a implantar el sistema 'led' per a millorar la il·luminació i obtindre un estalvi energètic i econòmic".

L'edil ha informat que "este projecte està valorat en 90.500 euros". En cas de rebre la subvenció del 'Pla + Esport' sol·licitada, l'Ajuntament aportaria els prop de 20.500 euros restants.

D'altra banda, Cebreros ha avançat que "estem treballant també per a concórrer a una segona convocatòria de la Diputació Provincial d'Alacant centrada també en instal·lacions esportives, i més concretament en la renovació de gespa artificial en camps de futbol". La previsió és sol·licitar una ajuda per a renovar a la gespa del camp annex a l'estadi municipal.

Així mateix, la responsable d'Esports ha recordat que "el gener passat vam sol·licitar a la Diputació Provincial d'Alacant una subvenció de 294.360,50 euros dins de la convocatòria del 'Pla + A prop 2020' per a ampliar el pavelló 'Raúl Mesa' i millorar l'accessibilitat a este recinte esportiu; una actuació valorada en prop de 570.000 euros". Este projecte preveu ampliar el pavelló "cap al nord, ocupant el sòl municipal existent a esquena de les graderies de l'estadi de futbol 'Guillermo Amor' fins a la boga amb el col·legi públic d'Infantil i Primària Vasco Núñez de Balboa".

El projecte contempla la substitució de la coberta del pavelló i la creació de noves graderies, que multiplicarien la capacitat del pavelló. En els baixos de la nova graderia es planteja, al seu torn, crear uns lavabos públics adaptats i totalment accessibles, dos vestuaris per a esportistes i altres dos per a col·legiats, i magatzems.

Audios relacionados
Corte de voz Mariló Cebreros #1
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz Mariló Cebreros #2
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz Mariló Cebreros #3
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz Mariló Cebreros #4
Audio file