EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:13 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez, en la gira de reobertura d'hotels, destaca que Benidorm ha dissenyat el seu propi segell de seguretat i protocols

"Esperança i il·lusió" són les claus per a la temporada turística de 2020 en un "dia històric"

10 juliol 2020
“Esperanza e ilusión” son las claves para la temporada turística de 2020 en un “día histórico”

"Transitem amb seguretat per la pandèmia i ara oferim la màxima seguretat possible", va destacar el primer edil

En esta jornada de divendres, organitzat per Hosbec i Visit Benidorm, Benidorm ha programat un recorregut per hotels per a destacar la reobertura de la seua activitat, en funció de la demanda, oferint 23.000 llits, en 71 dels 140 hotels, i pensant ja en la pròxima temporada de 2021.

Una presa de contacte amb els empresaris locals a primera del matí ha continuat amb una visita a establiments per a testar la realitat d'hotels que han aprofitat el confinament i l'estat d'alarma per a escometre reformes o que han inaugurat les seues instal·lacions, com l'H10 Port de Benidorm.

L'alcalde, Toni Pérez, ha acompanyat bona part del recorregut i destacat "l'esperança, la seguretat i la il·lusió" amb què s'afronta la nova realitat "després de prendre decisions dures, difícils i valentes" –com decretar el tancament de platges i hotels de mitjan març- i redirigir el pla estratègic de Benidorm DTI a DTI+segura.

Es tracta, va explicar l'alcalde, d'"un treball i un compromís col·lectiu de la ciutat i el destí i de tot el seu teixit social i productiu amb un paper fonamental de tots els subsectors i serveis dedicats al turisme" que ens possibilita, hui dia, "estar més preparats que el març passat, sobre una realitat que analitzàvem des d'últims de febrer". El treball, va assenyalar Pérez, "ens va permetre transitar la pandèmia amb garanties i fruit del mateix és esta realitat" de ciutat i destí segur, amb la reordenació de les platges i el procés que possibilita la reobertura d'establiments, "congratulant-nos que l'activitat torne als carrers i establiments de Benidorm".

Toni Pérez va recordar que "Benidorm és la ciutat que mai havia tancat", que des de 1964 "va prendre mesures per a trencar l'estacionalitat" i que des de 1977 ha romàs sempre oberta: "la ciutat que no dorm".

Es va congratular l'alcalde que Benidorm "estiga recuperant números, fruit d'un gran esforç de la ciutat de tot el sector" que en estos moments "pot oferir la màxima seguretat".

Pérez també va mostrar la seua solidaritat amb aquelles destinacions turístiques que estan patint la incidència de la pandèmia i va destacar que "les contingències ens han portat a estar ara més preparats".

Poc abans d'esta trobada amb l'alcalde, des d'Hosbec i Visit Benidorm s'havia assenyalat la importància d'este dia de reobertura d'hotels i arribada de turistes com un "Dia històric" perquè significava la volta a la normalitat després d'una aposta responsable i molt professional.

En este període transcorregut des de mitjan març a hui, els hotels de Benidorm han actualitzat instal·lacions i el conjunt de la planta industrial turística se suma a l'esforç de resiliència que ha oferit la ciutat.

Tant Hosbec com a Visita Benidorm han destacat el factor fonamental de la seguretat que s'oferix en platges i en destí, i assenyalat l'esforç en la gestió d'aqueixa seguretat que hui és referent nacional i internacional. La patronal i l'ens gestor s'han manifestat tremendament orgullosos de l'esforç realitzat i del projecte Benidorm DTI+segura com a exemple de resiliència i projecció de seguretat, conscients que Benidorm oferix felicitat i confiança a turistes i residents.

Toni Mayor, president d'Hosbec va explicar l'obertura d'hotels a ritme de demanda i la constatació de la recuperació en un estiu de caps de setmana i reserves d'última hora, encara que no es dona la temporada per perduda. La màxima prioritat de l'empresariat local és assegurar el futur dels treballadors i del teixit empresarial, assenyalant l'esperança consolidada per les vendes de l'estiu de 2021 i la confiança en la gestió realitzada.

Com a colofó de la jornada, des de Visit Benidorm, Hosbec i Invattur s'ha destacat que el mercat nacional està complint molt bé i l'internacional va a bon ritme de reserves, considerant-se que a la fi de mes puga ser ja una realitat la tendència de retorn a la nova realitat, encara que es treballa, va assenyalar Major, "amb un peu en 2020 i un altre en 2021".