SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Hèrcules A aconseguix el segon lloc, el Llevant finalitza tercer i l'Hèrcules B quart

Els britànics del Gateshead F.C. es proclamen campions del Costa Blanca Cup Inclusive

06 juliol 2022
Costa Blanca Cup

El conjunt britànic del *Gateshead F.C. Inspired Support s'ha proclamat campió de la Costa Blanca Cup Inclusive, la final de la qual s'ha disputat este matí. L'equip britànic, que també ha tingut entre les seues files al Jugador Més Valuós del torneig, Robert Melrose, s'ha imposat en l'últim partit a l'Hèrcules Per 3-0. Tots dos equips van finalitzar igualats en la lligueta prèvia després d'haver collit un empat sense gols en el seu enfrontament i véncer als altres dos rivals.

El lliurament de trofeus ha tingut lloc este migdia en els camps de futbol Antonio López després de finalitzar les trobades finals. A l'acte ha acudit l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, acompanyat per la primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, i les regidores d'Esports i Platges, Mariló Cebreros i Mónica Gómez, respectivament.

El tercer lloc d'esta competició l'ha aconseguit el Llevant O.D., que s'imposava en el partit pel tercer i quart lloc a l'Hèrcules B per 6-0.

L'alcalde Toni Pérez ha felicitat els guanyadors i a la resta d'equips per la seua participació en el torneig, així com a l'organització pel seu treball durant estos dies de competició.