EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

05:30 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Se li pot considerar com el 'mundial sub16' de futbol. En ell participaran les seleccions del Japó, Mèxic, Rússia, Anglaterra i Espanya

El Torneig SportsChain AGS CUP es jugarà en el Guillermo Amor

29 novembre 2019
El Torneo SportsChain AGS CUP se jugará en el Guillermo Amor

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, han presentat hui davant els mitjans de comunicació el torneig internacional de futbol AGS Cup SportChain 2019 que es jugarà en l'Estadi Guillermo Amor. En la roda de premsa també han intervingut el director de la competició, Marco García Spata; el representant de l'empresa organitzadora, Luke van Overbeek; el portaveu de la selecció mexicana, Daniel León; i la de la Federació Russa, Ekaterina Zolotareva.

El torneig, l'entrada del qual és gratuïta, també jugarà partits en Alfaz de Pi i a La Nucia. S'inaugurarà el dilluns 2 i finalitzarà el 8 de desembre. En ell podrem veure a la selecció espanyola que dirigix Julen Guerrero que "amb el seu elenc d'esportistes farà les delícies dels benidormers", ha assenyalat Toni Pérez.

L'alcalde ha anunciat que Benidorm serà seu d'encontres "d'altíssim nivell" com el Rússia – Mèxic (dimarts 3), o del Japó – Anglaterra (dimecres 4), i, no cal dir-ho, de l'Espanya – Anglaterra (diumenge 8), que, "sens dubte, farà gaudir als afeccionats d'esta competició".

Toni Pérez ha agraït l'elecció de Benidorm com a seu del torneig perquè "l'esport –ha dit– és un motor important per a l'economia social de la ciutat i de la comarca, especialment de la nostra indústria que és el turisme". L'alcalde ha destacat les "magnífiques instal·lacions" amb què compta la Marina Baixa i "la climatologia envejable" que la convertixen en la seu ideal per a esta mena de competicions i "més encara" en temporada baixa.

El primer edil també ha destacat del torneig l'esperó que suposa "vore a aqueixos jugadors que, sens dubte, es convertiran en grans estreles de les seues seleccions" en un futur pròxim i que per primera vegada jugaran a Benidorm. Opinió compartida per Marco García Spata qui ha recordat que estos futbolistes "són el bressol del talent". El director de la competició ha precisat que la competició bé "podria considerar-se com un mundial no oficial sub16", entre altres coses "perquè és un torneig que no existix".

Luke van Overbeek, per la seua part ha destacat que els pròxims dies a Benidorm "podrem vore davant el futur del futbol", Ekateriana Zolotareva ha subratllat "la gran oportunitat de concentrar-se i competir contra combinats del màxim nivell" i Daniel León s'ha congratulat que el torneig permetrà a la seua selecció "preparar el pròxim mundial que jugaran al Perú".