EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:54 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament continua redoblant la desinfecció enfront de la Covid-19

El servici ordinari de neteja reforça la desinfecció manual de tots els barris

27 gener 2021
El servici ordinari de neteja reforça la desinfecció manual de tots els barris...

Més de 800 comunitats de veïns han sol·licitat ja el servici de desinfecció d'accessos i zones comunes

L'Ajuntament de Benidorm ha intensificat les labors de desinfecció de tota la ciutat, dins de les mesures adoptades enfront de la Covid-19. Des de hui "el servici ordinari de neteja manual està executant també tasques de desinfecció en tots els barris de Benidorm, sumant-se així als servicis extraordinaris que s'han prestat a la ciutat des del principi de la pandèmia i als posats en marxa en les últimes setmanes", segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez.

Per a això "s'ha equipat amb motxilles de desinfecció a la vintena d'operaris que diàriament s'ocupen de l'escombratge manual dels barris". D'esta manera, estes brigades "podran atendre les necessitats de desinfecció que sorgisquen en la seua zona durant el matí o la vesprada, reforçant la desinfecció nocturna d'espais públics que es realitza de manera ininterrompuda des del març passat".

L'alcalde ha explicat que "els operaris de les brigades de neteja del servici ordinari coneixen les particularitats de cadascun dels barris als quals estan assignats i, en conseqüència, saben quins són els punts més transitats, el mobiliari urbà més utilitzat o els establiments amb major flux de persones i que per tant requerixen una actuació més al detall al llarg de la jornada".

Toni Pérez ha recordat que "en estos moments, i amb este reforç del servici ordinari, tenim en marxa quatre dispositius de desinfecció, cobrint totes les franges horàries i barris de Benidorm".

Així, en horari nocturn es desinfecten diàriament els espais públics, accessos a centres de salut i establiments sanitaris, centres socials, centres d'atenció a majors, servicis essencials, parcs i passejos, parades d'autobús, mobiliari urbà i entrades i eixides dels centres educatius. Als matins, des de fa diverses setmanes, una brigada amb maquinària s'encarrega de la desinfecció de la via pública, atenent cada dia un barri de Benidorm. En tots dos servicis actua el canó polvoritzador adquirit a principis d'estiu.

A més, este dilluns "es va reactivar el servici de desinfecció d'accessos i zones comunes d'edificis i comunitats"; un servici que es presta de dilluns a divendres en horari de matí i vesprada, i està previst que la setmana vinent es reprenga també la desinfecció de les façanes i accessos a establiments d'hostaleria. Segons les dades traslladades per l'alcalde, "en data de hui s'han rebut més de 800 sol·licituds de comunitats de veïns i s'estan executant una mitjana de 40 desinfeccions diàries".