EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

22:25 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Un total de 370 establiments d'hostaleria han participat en la campanya estival d'Ecovidrio, que s'ha saldat amb 1.204 tones d'envasos

El reciclatge de vidre va créixer a Benidorm un 3% durant l'estiu

09 novembre 2017
El reciclaje de vidrio creció en Benidorm un 3% durante el verano

El reciclatge de vidre va créixer a Benidorm un 3% durant l'estiu en comparació a l'any anterior fins a aconseguir les 1.204 tones, segons les dades facilitades per Ecovidrio. Este resultat li ha valgut al municipi el guardó 'Iglú Verd', pel seu compromís i implicació amb el reciclatge i la sostenibilitat, que en nom de la ciutat ha rebut el regidor de Medi ambient, José Ramón González de Zárate, de mans del gerent de zona d'Ecovidrio, Roberto Fuentes.

En la campanya estival d'àmbit nacional 'Pren nota, recicla vidre' han participat un total de 370 establiments d'hostaleria de Benidorm. Per a esta campanya, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de vidre a Espanya va instal·lar contenidors, va decorar més de 20, i va lliurar 130 poals adaptats a les necessitats dels hostalers. A més, va ampliar la freqüència de recollida d'estos envasos.

El regidor de Medi ambient ha agraït "la implicació del sector hostaler en esta campanya, ja que la seua és una activitat clau en generar el 50% dels envasos de vidre". De Zárate ha ressaltat que "les 1.204 tones d'envasos arreplegades a Benidorm han suposat més del 4% del total de les registrades a escala nacional en els 80 municipis d'Espanya que han participat en esta iniciativa".

Des d'Ecovidrio han recordat que esta campanya d'estiu, en la qual han pres part 6.300 establiments de la geografia espanyola, portava aparellats premis i incentius per als locals hostalers més compromesos amb el reciclatge, els quals han sigut premiats amb una classe magistral a càrrec del cuiner Ángel León en el seu restaurant Aponiente, guardonat amb dos estrelles Michelin.

El responsable de Medi ambient ha destacat "el compromís de Benidorm amb el seu entorn i amb la sostenibilitat", tal com "demostren les dades". L'any 2016 es va tancar amb un total de 3.686.860 quilograms de vidre reciclats a Benidorm, la qual cosa dóna una mitjana de 55,3 quilos per habitant, "molt per sobre de la mitjana nacional.