EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

20:25 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El programa formatiu de l'Ajuntament de Benidorm aconseguix el 60% d'inserció laboral

01 agost 2017
El programa formativo del Ayuntamiento de Benidorm consigue el 60% de inserción laboral

L'AODL seguirà oferint als parats activitats que faciliten el seu accés al mercat de treball

El curs 'Venda de productes i servicis turístics', organitzat per la Regidoria d'Ocupació a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) en col·laboració amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, acaba de finalitzar havent-hi aconseguit un percentatge d'inserció laboral del 60%. Així, 6 dels seus 10 participants han trobat un treball concorde a la formació rebuda i es troben ja prestant els seus servicis en empreses de la ciutat.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Ma Jesús Pinto, al costat del tècnic del Servef (Servici Valencià d'Ocupació i Formació), Tomás Aguirregoitia, han participat este matí en el lliurament dels diplomes acreditatius que ha tingut lloc en l'Ajuntament. L'edil ha assenyalat que la inserció laboral de més de la meitat de les persones que van iniciar esta activitat formativa "demostra la seua utilitat i el seu èxit".

Pinto ha anunciat que és objectiu principal de la seua Regidoria "continuar oferint a les persones aturades de Benidorm activitats formatives centrades en els àmbits que més possibilitats oferixen per a l'accés al mercat laboral de la nostra ciutat".

Esta acció formativa va començar el 30 de desembre de 2016 i ha finalitzat el 31 de juliol d'enguany. El curs ha tingut un cost de 39.121 euros, subvencionats al 100% per la Generalitat i s'ha realitzat al Centre Formatiu per a l'Ocupació 'Pepita Puchades', dependent de l'Ajuntament de Benidorm.

L'equip docent de l'AODL ha estat format per una professora en l'especialitat 'Venda de servicis i productes turístics', un professor d'anglés i un altre de gestió empresarial. En el desenvolupament de l'experiència, empreses locals com Terra Natura, Autocares Benidorm, Hotel Andalucía o Belixmo Travel, han propiciat en els seus centres de treball la realització de les pràctiques no laborals incloses en el programa, la qual cosa ha permés als participants conéixer de primera mà la situació del sector.