EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

03:05 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant juliol i agost, 144 menors han participat, en tres torns, en esta proposta d'oci educatiu

El 'Programa Estiu' de Joventut finalitza amb una excursió al Castell de Guadalest

01 setembre 2023
El ‘Programa Verano’ de Juventud finaliza con una excursión al Castell de Guadalest

El 'Programa Estiu', en el qual han participat 144 xiquets i joves entre 10 i 16 anys ha arribat a la seua fi. Els 48 participants del tercer torn que s'ha desenvolupat des del 21 d'agost fins hui, 1 de setembre, acompanyats per monitors i tècnics de la Regidoria de Joventut, han acomiadat l'activitat amb una excursió amb destinació al Castell de Guadalest.

La regidora de l'àrea, Ana Soliveres, ha acomiadat als menors en l'autobús que els ha portat a esta localitat de la muntanya de la Marina Baixa, integrada en l'associació 'Els pobles més bonics d'Espanya', entitat que promociona el patrimoni cultural i natural de zones pintoresques de l'interior.

Soliveres ha recordat que en el 'Programa Estiu', "a través de l'oci educatiu" pretén que els joves "aprenguen divertint-se". Per a això, durant la quinzena que dura cada torn, "es proposen tallers, jocs, esports, cinefórum, treballs d'intel·ligència emocional o, com en este cas, eixides i excursions guiades".

En esta ocasió, els menors podran veure el famós embassament de Guadalest, passejar per la seua Vila, declarada bé d'interés cultural, conéixer la història i tradicions d'esta zona de la Marina Baixa i "visitar –ha precisat Soliveres– el Museu Municipal 'Casa Orduña', situat en una edificació del segle XVII, que posseïx una interessant col·lecció de pintures, ceràmica, mobles històrics i la seua biblioteca".

El 'Programa Estiu' de la Regidoria de Joventut s'ha desenvolupat durant juliol i agost, en horari de 9.00 a 14.30 h en tres torns. Cada menor ha pagat solament 30 euros per participar, gràcies a les aportacions de l'Ajuntament de Benidorm i de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).