EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Enguany són ja 40 les dones assassinades per les seues parelles o exparelles i 1.224 des de 2003, quan van començar a comptabilitzar-se les víctimes

Benidorm condemna l'últim crim masclista comés a Alzira

01 setembre 2023
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

La corporació municipal de Benidorm ha guardat este divendres un minut de silenci per a mostrar la seua repulsa per l'últim assassinat masclista confirmat al nostre país. Es tracta d'una dona de cinquanta-huit anys, que va ser assassinada per la seua parella el 30 d'agost en la localitat valenciana d'Alzira. La víctima tenia una filla i un fill majors d'edat.

La plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya ha acollit esta concentració silenciosa, que ha estat encapçalada per l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, al costat d'altres membres de la Corporació local.

Amb esta són ja 40 les dones assassinades a Espanya enguany per les seues parelles o exparelles i 1.224 des de 2003, data en la qual van començar a comptabilitzar-se les víctimes per violència contra la dona.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.