EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

16:07 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament de Benidorm ha agraït el treball de tots els equips d'emergències i habilitarà 15.000 euros en concepte d'ajuda econòmica

El ple aprova una moció de suport i solidaritat amb els evacuats i damnificats a l'illa de La Palma per l'erupció del volcà

27 setembre 2021
El pleno aprueba una moción de apoyo y solidaridad con los evacuados y damnificados en la isla de Palma por la erupción del volcán

La corporació municipal de Benidorm ha aprovat per unanimitat una moció de la Junta de portaveus de suport i solidaritat amb l'illa de La Palma per l'erupció volcànica que va començar el passat 19 de setembre.

Amb esta declaració institucional l'Ajuntament ha enviat un missatge de solidaritat "a tota la societat palmera en estos moments de gran preocupació". La moció expressa "tot el nostre suport a les persones evacuades de les seues llars i, molt especialment, el nostre afecte als qui han perdut els seus habitatges, els seus cultius o qualsevol altre bé sota la lava". La corporació, afig la moció, ha transmés que el "dolor, angoixa i desesperació" que senten els palmers "ho sentim també nosaltres".

La proposta aprovada també inclou la felicitació i agraïment per "el treball incansable" que desenvolupen en el lloc els equips d'emergència, Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat, organitzacions no governamentals, Exèrcit, policies locals, professionals del sector sanitari, mitjans de comunicació "i tants col·lectius que amb la seua labor sobre el terreny contribuïxen a reduir les conseqüències d'este fenomen de la naturalesa".

Igualment s'ha aprovat iniciar els tràmits perquè "el poble de Benidorm, a través del seu Ajuntament", habilite 15.000 euros en concepte d'ajuda econòmica d'emergència a l'illa de La Palma a través dels mitjans habilitats i que siguen facilitats pel Capítol insular.

En l'exposició de motius de la moció, la corporació ha realçat "la resposta del poble de La Palma, el seu exemple de civisme amb el qual, en uns moments molt durs, ha assumit les recomanacions de les autoritats prioritzant la seguretat personal i col·lectiva". Ha sigut i és "una lliçó per a tots" agrega la moció.

La corporació també posa de manifest que les institucions de l'arxipèlag i espanyoles no han tardat a oferir els mitjans dels quals disposen "per a aportar el seu gra d'arena enfront d'esta emergència". Esta col·laboració des de l'inici de la crisi "torna a ensenyar-nos que Canàries és terra solidària".

Finalment, l'Ajuntament ha volgut oferir la seua ajuda en l'àmbit logístic, material i amb equips als ajuntaments dels municipis més directament afectats (Llanos de Aridane, El Paso i Todoque) "que estan demostrant, al costat del Capítol insular de La Palma, la importància de les administracions més pròximes en moments enormement difícils".

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file