EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

18:21 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Boira

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament amplia les jornades d'obertura i manté les visites guiades per a conéixer els detalls del 'castellum'

El jaciment del Tossal de la Cala, obert cada dia

17 novembre 2020
El jaciment del Tossal de la Cala, obert cada dia...

Més de 4.200 persones han visitat el Tossal des de principis d'agost.

A partir d'esta mateixa setmana, el jaciment del *Tossal de la Cala estarà obert al públic els set dies de la setmana i mantindrà les visites guiades, que poden realitzar-se prèvia reserva. Així ho ha traslladat hui la regidora de Patrimoni Històric, Ana Pellicer, qui ha assenyalat que "hem ampliat l'obertura del 'castellum' al dissabte a la vesprada i al diumenge per a facilitar la visita durant els caps de setmana a totes aquelles persones interessades a conéixer més a prop i al detall este jaciment arqueològic recentment museïtzat i que constituïx tot un referent a nivell nacional de l'arquitectura militar romana de l'època tardoimperial".

Amb esta ampliació horària, el 'castellum' pot visitar-se de dilluns a divendres de 08.00 a 20.30 hores, i els dissabtes i diumenges, de 09.00 a 18.00 hores. Pel que respecta a les visitades guiades, es manté la periodicitat i horaris: de dilluns a divendres de 16.00 a 18.00 hores; i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores. Les visites guiades funcionen mitjançant reserva a través del correu patrimonihistoric@benidorm.org.

Pellicer ha indicat que "amb l'obertura diària i amb les visites guiades pretenem continuar acostant el nostre patrimoni històric i, amb ell, les nostres arrels com a poble al conjunt de la població, tant residents com visitants; un objectiu que estava en l'essència del projecte d'excavació, recuperació i museïtzació del Tossal".

L'edil ha destacat que "les xifres de persones que han visitat el jaciment des de la seua obertura a principis d'agost evidencien que el patrimoni històric desperta l'interés del públic, interessat a conéixer com era el 'castellum' i com funcionava; una informació que apareix recollida en els panells instal·lats en el recinte així com en l'audioguia allotjada en la web municipal i a la qual es pot accedir fàcilment amb un 'telèfon intel·ligent' a través d'un codi QR".

En total, entre el 5 d'agost i el 31 d'octubre han passat pel Tossal 4.259 persones.