EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

12:08 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es desenvoluparà el cap de setmana del 20 al 22 d'octubre

El III Benidorm Games Event de Joventut arriba al Palau d'Esports

15 setembre 2023
El III Benidorm Games Event de Juventud llega al Palau d’Esports

La Regidoria de Joventut que dirigix Ana Soliveres ha presentat hui la tercera edició del 'Benidorm Games Event' que es desenvoluparà entre el 20 i el 22 d'octubre en el Carrer de la Pilota del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm. "Una cita –ha dit Soliveres– que en la seua tercera convocatòria, ja consolidada, pretén fomentar l'oci alternatiu entre els jóvens".

En esta ocasió, el 'Benidorm Games Event' s'ha plantejat en diferents àrees de joc. En la primera, la Zona Lliure, s'instal·laran llocs de PS4, One X, perifèrics de conducció i realitat virtual en els quals "gaudir dels videojocs més nous", ha apuntat Soliveres, com Fornite, Brawl, Star, Clash Royale, Apex, Pro, FIDA, Tekken, Forza, Rocket League o Llec, entre altres. Així mateix, ací s'habilitarà un espai amb punts wifi per a telèfons intel·ligents i tauletes.

La segona, la Zona Lan oferirà 50 llocs preparats perquè els usuaris que acudisquen al Benidorm Games Event' amb els seus perifèrics (ordinadors, pantalles, consoles, etc.) puguen connectar-los. La tercera serà un espai dedicat "al debat", on s'impartiran conferències que "abastaran l'aspecte formatiu de les tecnologies aplicades a l'oci jove". L'edil ha avançat que seran tres: 'L'entrenament electrònic com ben cultural i social', 'Videojoc i eSports.

Prejudicis i realitats' i 'Com es forma a un jugador professional d'eSports'.

Hi haurà una quarta zona de descans, contigua al Carrer de la Pilota, en la qual els participants podran muntar tendes de campanya.

Les activitats es desenvoluparan d'acord amb este horari: divendres 20 d'octubre, de 17.00 a 24.00 h; dissabte 21, de 12.00 a 24.00 h; i diumenge 22, de 00.00 a 24.00 h. La inscripció és gratuïta i no és necessària per a l'ús lliure dels videojocs, sí si es participarà en algun torneig en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm de manera presencial, per correu electrònic a juventud@benidorm.org, a través del telèfon 965853041 o en la web www.logrodesbloqueado.com.