EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

10:17 AM

HORA BENIDORM

22ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

40%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez: "amb el metavers es genera el desig de viure la destinació turística i gaudir els seus atractius"

El Fòrum de Turisme de Benidorm analitza demà el metavers com a oportunitat per al sector

26 octubre 2022
Foro Turismo. Metaverso

Demà se celebra en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm la vint-i-unena edició del Fòrum de Turisme centrada en l'anàlisi i prospeccions del metavers "com a futur d'innovació, oportunitat i possibilitats per al sector turístic", ha anunciat l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

En la línia de la innovació permanent de la marca producte Benidorm, des de l'Ajuntament de Benidorm i de la mà dels coorganitzadors del fòrum –la Càtedra d'Estudis Turístics "Pedro Zaragoza Orts" de la Universitat d'Alacant, el Patronat Costa Blanca de la Diputació d'Alacant, Turisme de la Generalitat Valenciana, la Fundació Turisme de Benidorm i HOSBEC– s'ha proposat centrar esta edició en el metavers, "innovant, avançant-nos al temps i indicant tendència", ha assenyalat Pérez.

El metavers com a oportunitat, l'organització del viatge i el viatge a través del metavers són els tres pilars sobre els quals s'assentisca esta vint-i-unena edició del FIT Benidorm.

"Benidorm ja treballa el metavers, a través de BenidormLand i esta cita acadèmica aprofundirem en les possibilitats", ha recordat l'alcalde, per a qui el salt de la ciència-ficció a la ciència social ha sigut "qüestió de només dos dècades, si bé la interacció amb persones és realitat des de 2017".

Va qualificar Pérez el procés d'implantació del metavers com "totalment immersiu en les destinacions" i va saludar "la seua arribada al món del turisme i els viatges".

Recordant que el turisme "és mobilitat i relació entre persones, amb el metavers ens projectem en aqueixos àmbits i és possible oferir ja realitat molt aproximada a la realitat del territori, els seus espais, instal·lacions i personatges".

Per això, va assenyalar l'alcalde de Benidorm, "l'interés d'este fòrum residix en què en la mesura en què el coneixement del destí avance a través del metavers s'incrementa el desig de viure el destí". Per a Toni Pérez la cita de demà en el

Fòrum de Turisme de Benidorm és "un avanç innovador de Benidorm a generar desig de viure el destí Benidorm en tota la seua intensitat i gaudir els seus atractius, la qual cosa redundarà en benefici per a la ciutat destine i tots els seus actors econòmics".

Per al desenvolupament d'este fòrum, la Càtedra d'Estudis Turístic 'Pedro Zaragoza Orts' de la Universitat d'Alacant, ha comptat amb ponents del nivell de Natalia Bayona, directora d'Innovació, Educació i Inversió de l'Organització Mundial del Turisme (UNWTO) i Yaiza Rubio, de Metaverse Officer de Telefónica, juntament amb desenvolupadors i experts de la talla d'Alberto Lozano Porral (SIX 3d), Miguel Jaureguizar Francés (Renda 4 Banc), Héctor Paz (Imascono), Loreto Pérez (Spazious), Cristina Hernández (Hotelverse) i Brian Vertone (Walcon Virtual).

Els panells seran moderats per Jimmy Pons, de RoundCubers; Nuria Montes, secretària general de l'Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana, Hosbec i Leire Bilbao, directora gerent de Visit Benidorm.

La inauguració del XXI Fòrum de Turisme de Benidorm tindrà lloc a les 9,15 hores del matí i a la clausura, prevista per a les 14 hores, assistirà el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer, al costat de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez.