EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

00:08 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La nova edició de l'esdeveniment completa l'aforament de l'auditori Julio Iglesias de Benidorm

El flamenc pop de Camela i la veu de David de María, grans protagonistes de 'Con mucho arte'

25 juliol 2021
Con Mucho Arte con Camela y David de María

Aforament complet a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera per a viure una nova edició del festival  'Con mucho arte', que va tindre ahir en el flamenc pop de Camela i en la veu de David de María dos apostes solvents i que van satisfer les expectatives del públic. Un festival que, igual que la resta de la programació del 'Benidorm Music & Emotion', es va desenvolupar observant totes les mesures d'higiene sanitàries en un recinte adaptat a la normativa.

Després del pas per l'escenari de Rafa Ruda, vocalista de Fons Flamenc; Soncai i Sauwy; va arribar el torn de David de María, qui va assegurar que la d'ahir a Benidorm era "una nit molt especial", ja que en el mateix auditori Julio Iglesias va rebre el primer Disc d'Or de la seua carrera. El cantautor de Jerez va recórrer gran part del seu repertori, interpretant temes com 'Precisamente ahora', 'El perfume de la soledad', 'Barcos de papel' o 'Yo no quiero problemas''.

Durant la seua actuació, dins de la gira '25 + 1', Camela no va deixar en el calaix cap dels seus grans èxits. 'Lágrimas de amor', 'Háblale de mí', 'Nunca debí enamorarme', 'No puedo estar sin él' van sonar sobre l'escenari, mentre el públic corejava tots i cadascun dels temes. Amb 'Cuando zarpa el amor', el grup, referent del flamenc pop i del tecno-rumba, s'acomiadava de Benidorm i tancava esta edició de 'Con mucho arte'.

La programació musical, impulsada per la Regidoria d'Esdeveniments i Festivals, seguix la setmana vinent amb el 'Low in the city', pel qual passaran Dorian, Shinova, Malamute i els benidormers de Locos de Atar.