EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

23:44 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat va acollir ahir la quarta edició del Premi Nacional, en el qual es van vore les creacions de dissenyadors promesa i en el qual es va imposar Mary Barcelona Lebato

Benidorm, capital espanyola del talent de la moda bany

25 juliol 2021
Premio Nacional Moda Baño

Benidorm va ser ahir, de nou, la capital espanyola del disseny de moda banye amb la celebració de la quarta edició del Premi Nacional, organitzat per Mediterranean Fashion Beach i que cada any dona a conéixer als millors talents i promeses. Un certamen en el qual es va imposar Mary Barcelona Lebato amb la col·lecció 'Malama Aina'.

A més de les creacions dels nous dissenyadors que optaven al Premi Nacional, en la desfilada també van poder vore's dos col·leccions especials anara de concurs, entre elles la dissenyada per Mireia Moreno Gallart, guanyadora del Premi Nacional Moda Bany 2020.

L'alcalde, Toni Pérez, al costat de diversos membres de l'equip de govern, va assistir ahir a la desfilada d'este Premi Nacional, amb el qual col·labora l'Ajuntament de Benidorm i en el qual va participar, entre altres, Manuel Romo, actual Míster Internacional Espanya. Entre els membres del jurat es trobava Carmen Torres, secretària general de Moda Espanya.