EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

10:40 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els concerts gratuïts tindran lloc a l'església parroquial de Sant Jaume i Santa Anna

El Festival Internacional d'Orgue torna a Benidorm

24 agost 2021
El Festival Internacional de Órgano vuelve a Benidorm

La Parròquia de Sant Jaume i Santa Anna acollirà per novena vegada el Festival Internacional d'Orgue de Benidorm que oferirà quatre concerts, un cada mes al setembre, octubre, novembre i desembre.

L'edició que fa nou del Festival Internacional d'Orgue de Benidorm, FIOB, obrirà les portes el dissabte pròxim, 4 de setembre. Així ho ha anunciat hui el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, qui ha animat a visitants i residents "gaudir d'un dels millors orgues litúrgics de la Comunitat Valenciana" i "l'únic instrument d'estes característiques amb tres teclats de la província d'Alacant".

L'edil ha assenyalat que l'entrada als recitals "serà gratuïta", si bé "limitada" a l'aforament establit per les autoritats sanitàries. Jaime Jesús Pérez, ha agraït la col·laboració de la parròquia i al seu sacerdot titular, Juan Antonio González, que "un any més oferix al poble de Benidorm de manera desinteressada" les seues instal·lacions als músics perquè puguen realitzar assajos i per a la realització dels concerts.

El primer dels recitals serà el 4 de setembre, a les 21.00 hores a càrrec de l'organista Javier Artigas i els oboistes José Antonio Gonzaga i Pedro Cusac. Gonzaga, ha posat l'accent el regidor de Cultura, és benidormer i en l'actualitat professor i oboé solista en l'Orquestra Filharmònica de Màlaga. Amb la seua presència en el Festival Internacional d'Orgue queda demostrat que "els bons músics que tenim en els àmbits nacional i internacional també venen a Benidorm perquè gaudim de les seues músiques".

El segon esdeveniment del festival serà el 29 d'octubre, a les 20.00, amb Brice Montagnoux a l'orgue i la clarinetista Eva Villegas. El 26 de novembre actuarà en solitari Alberto Mammarella en els teclats de l'orgue litúrgic, a les 20.00. Finalment, a la mateixa hora, el 18 de desembre, l'organista Benantzi Bilbao interpretarà l'últim dels concerts acompanyat per la soprano Pepi Lloret.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jaime Jesús Pérez
Audio file