EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

08:32 AM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La corporació municipal mostra tot el seu suport a un centre de referència en tota la Comunitat Valenciana

El Doble Amor es vist de gala en una jornada de convivència i retrobament després de la pandèmia

28 maig 2022
Jornada de convivencia en el Doble Amor.
Jornada de convivencia en el Doble Amor.

L'Associació Doble Amor de Benidorm ha celebrat hui la seua tradicional Jornada de Convivència que té lloc des de fa vint anys. Un dia de festa per a famílies, usuaris, operaris i amics del Centre Ocupacional en el qual, a més, reivindiquen el paper que juguen les persones amb diversitat funcional en la nostra societat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca; al costat d'altres membres de la corporació i el diputat provincial i benidormer, José Ramón González de Zárate, han pausat les seues agendes per a compartir, al costat del president de l'associació, Casimiro Vila; el seu director, Luis Alfonso Muñoz; monitors, tècnics i usuaris un retrobament molt esperat per al qual és un centre de referència en tota la Comunitat Valenciana, després del parèntesi de dos anys provocat per la pandèmia.

A primera hora del matí va quedar 'plantà' una falla. Un monument de cartó pedra en dos escenes. En la primera, el personal sanitari lluitant contra la Covid-19; en la segona, gràcies a les vacunes, la tornada a la normalitat. Luis Alfonso Muñoz va explicar que cadascun dels cinc tallers del centre va crear dos dels '*ninots' demostrant "la gran creativitat" del Doble Amor.

A les 12.00 del migdia, el centre obria les portes perquè qualsevol veí de Benidorm, o de la comarca, poguera conéixer les seues instal·lacions i les activitats que en elles es realitzen. Una paella gegant per a 400 persones es va cuinar a l'entrada del centre de la qual va donar bon compte la concurrència. Passades les 16.00 h, el foc impregnava l'ambient amb la '*cremà', acte presidit per la fallera i el faller major del Doble Amor i, a continuació, la música i el ball van posar el punt final a la jornada de convivència.

L'Associació Doble Amor compta amb un Centre Ocupacional que atén 58 persones amb discapacitat intel·lectual de Benidorm i la Marina Baixa i compta amb una desena de professionals d'atenció directa i serveis. A més gestiona la Bugaderia Industrial Doble Amor (LIDA), que dona treball a unes 60 persones, amb capacitat de llavar 8.000 kg diaris. Bona part dels seus clients són hotels i allotjaments turístics de Benidorm.