EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

13:08 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les instal·lacions s'han adaptat a les directrius sanitàries per a l'inici del nou curs, recollides en els plans de contingència corresponents

El Conservatori municipal de Música i Dansa reprén el dilluns la seua activitat docent

24 setembre 2020
The municipal Conservatory of Music and Dance resumes its teaching activity on Monday...

El Conservatori municipal de Música i Dansa 'José Pérez Barceló' inicia este dilluns, 28 de setembre, el curs 2020/2021, reprenent així després de diversos mesos l'activitat docent presencial. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha explicat que "de cara a l'inici del nou curs escolar les instal·lacions del Conservatori s'han adaptat a les directrius sanitàries i a les recomanacions marcades per la Conselleria d'Educació, al mateix temps que s'ha procedit a reajustar la ràtio d'alumnes per aula en funció de les dimensions de les sales per a assegurar en tot moment la distància de seguretat".

Moreno ha informat que "igual que la resta d'instal·lacions educatives municipals, el Conservatori compta amb el seu propi Pla de Contingència, elaborat pels tècnics de l'Ajuntament". Un Pla de Contingència que està previst que s'aprove esta vesprada i demà, respectivament, en els Consells Escolars de cada departament, i que s'ha adaptat a les característiques i particularitats de l'edifici.

El passat 9 de setembre la tècnica de Prevenció de Riscos Laborals de l'Ajuntament al costat de la regidora de Recursos Humans, Ángela Zaragozí, van supervisar les instal·lacions del Conservatori de cara a revisar com s'havia adaptat el centre a l'esborrany del Pla de Contingència elaborat pels tècnics municipals. Ja en aqueix moment, es va traslladar als responsables del centre "l'operativa per a l'entrada i eixida d'alumnat", ha apuntat la responsable de Recursos Humans.

Des de llavors, segons ha detallat Zaragozí, des de l'Ajuntament s'ha dotat al centre de dispensadors i gel hidroalcohòlic, màscares homologades per la mútua de prevenció de riscos laborals per al personal docent, dos mampares de gran grandària per a la sala comuna i altres individuals per a les classes d'instruments –estes últimes s'instal·laran en les pròximes hores després de produir-se un retard en el lliurament–. A més, s'han marcat les denominades 'sales Covid' que comptaran amb els seus preceptius jocs de materials; i es disposa de màscares d'un sol ús per a adults i xiquets per a possibles casos de trencament o extraviament.

L'edil ha agregat que "estem ben preparats per al nostre alumnat puga començar el curs amb la seguretat més gran i amb tots els protocols que marca Sanitat".