EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

15:00 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El club té més de 160 jugadors en categories inferiors, que se sumen als equips sèniors de l'entitat

El Club Handbol TM Benidorm presenta tots els seus equips abans d'arrancar la temporada 2023-24

02 setembre 2023
Presentación equipos Balonmano TM Benidorm 2023-24
Presentación equipos Balonmano TM Benidorm 2023-24

El Club Handbol TM Benidorm ha presentat este matí al Palau d'Esports als equips que componen l'entitat de cara a la temporada 2023-24 que està a punt de començar. En total, al voltant de 200 jugadors i jugadores, dels quals més de 160 corresponen a les categories inferiors, que cada any continuen creixent.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Benidorm i president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, del diputat autonòmic José Ramón González de Zárate, el regidor d'Esports, Javier Jordá, i membres de la corporació local.

La presentació s'iniciava amb la signatura del conveni de patrocini entre el club i el grup TM, patrocinador principal i continuava amb la posada en escena de tots els equips en el parquet del pavelló.

Després d'això ha intervingut el president de l'entitat, Jacobo Balongo, qui ha dit que s'obre una temporada "amb molts somnis per complir". "Hui comença una nova etapa, però el club sou vosaltres" ha dit als jugadors. Balongo ha indicat que "l'esforç, el sacrifici i la companyonia són els senyals d'identitat" i que "els majors són l'espill dels més joves".

Esta temporada serà "especial" perquè es tracta del desé any del primer equip en la lliga Asobal. Per això, el president ha volgut agrair d'un en un a tots els patrocinadors de l'entitat "perquè el club no podria sostindre's sense vosaltres". A més, ha avançat la intenció del club de crear un equip d'handbol inclusiu.

Balongo també ha tingut paraules d'agraïment cap a l'Ajuntament "perquè tampoc seria possible això sense vosaltres. Gràcies, alcalde". Després d'enumerar als patrocinadors i col·laboradors, el president del club s'ha dirigit a tots els membres de l'entitat "per a agrair el vostre treball desinteressat".

També ha recordat als fundadors del club, a l'afició i, especialment, a l'anterior president, Javier *Abinzano, per a qui va reclamar un gran aplaudiment "per la seua gran faena i dedicació tots aquests anys".
Per part seua, l'alcalde Toni Pérez ha desitjat "la major de les sorts a tots els equips" i ha afirmat que el TM Benidorm "és la identitat d'un club, dels més joves de la ciutat i que és tot un referent". Pérez ha expressat "els meus millors desitjos per a quan isqueu a la pista i que sapieu que l'afició us desitjarà el millor. Jo us desitge i anhel una gran temporada".

Posteriorment, després de la presentació de les mascotes *Delfi i Colla, han pres el protagonisme els equips de la pedrera, deixant per al final el plat fort amb l'equip femení que milita en Divisió d'Honor Plata, amb Carlos Esteve al capdavant, i el primer equip, que complirà la seua desena campanya en *Asobal, amb Sergio *Carballeira com a tècnic.

La festa ha conclòs amb un espectacle de ball a càrrec d'alumnes i alumnes de l'acadèmia de danses urbanes *Boogie *Block i les tradicionals fotos de família a les quals s'han sumat les Reines i Dames dels *Festes *Majors *Patronals, també presents en l'acte.