EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

00:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La iniciativa, seguida amb interés per tot el barri, coincidix amb la confirmació de 9 fidels, 2 d'ells adults

El Bon Pastor processiona per primera vegada a Benidorm

21 abril 2024
Imagen del Buen Pastor.
Imagen del Buen Pastor.

El barri del Campo i els carrers del centre històric de Benidorm han viscut hui un dia que passarà a la història com el primer que la imatge del Bon Pastor, que dona nom a la parròquia, ha sigut portada en processó pels seus fidels.

Amb el temple abarrotat, el rector titular, Juan Bautista Samper, ha conduït l'eucaristia que, a més ha coincidit amb la cerimònia de confirmació de nou fidels, dos d'ells adults que, d'esta manera, han reiterat la seua fe davant la presència de centenars de veïns.

La jornada ha sigut seguida per interés per bona part del veïnat que ha assistit a l'acte religiós i, amb posterioritat, presenciar la processó. Entre els assistents, l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora de Festes, Mariló Cebreros, i altres membres de la corporació. També eren presents el diputat autonòmic, José Ramón González de Zárate, el Germà Major de la Real Confraria de La nostra Senyora de l'Esperança i de la Pau i El nostre Pare Jesús de la Salut i Humilitat, amb seu en la parròquia, José Manuel Olvera; i Ceferino Serrano, comissari cap de la Policia Nacional a la ciutat cos que, cal recordar, n'és confrare d'honor.

A l'acte també han assistit les reines Major i Infantil de les Festes Guapos Patronals 2024, Valentina Almodóbar i Laia Zamora; la presidenta de la Comissió, Maria Dolores Cano; representants de germanors i confraries, cases regionals i col·lectius socials i festers de la ciutat.

Una vegada conclòs el culte, la imatge ha eixit del temple a coll dels confrares i ha recorregut en processó els carrers del barri. Cal destacar que l'església del Bon Pastor es va fundar en 1977 i han hagut de transcórrer quaranta-set anys perquè processionària per primera vegada a Benidorm.