EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

20:35 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El certamen se celebrarà de l'1 al 10 de setembre

Dotze establiments participen en l'II Concurs de Còctels del Benidorm Gastronòmic

25 agost 2023
Concurso Cocktails

S'entregaran quatre guardons: dos triats per un jurat professional i altres dos pel públic.

Benidorm Gastronòmic 2023 reprén este mes de setembre la seua activitat i el farà de la mà d'una de les cites més noves del calendari anual: la segona edició del Concurs de Còctels, que se celebrarà de l'1 al 10 de setembre i en el qual està previst que participen dotze establiments de la ciutat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha participat este divendres en la presentació d'este certamen, on ha lloat la capacitat d'esta mena d'activitats per a "reforçar la marca i segell gastronòmic de Benidorm i millorar l'experiència del client, que és una constant del treball diari del sector".

A més, el primer edil també ha destacat que enguany "creix la participació respecte a la primera edició" i ha viatjat en el temps per a recordar el "relat històric que té Benidorm en el món de la cocteleria", on va arribar a existir un club de bàrmans entre els socis fundadors del qual figura el padrí del Benidorm Gastronòmic de 2023, Manuel Martínez Hernández.

La presentació ha tingut lloc en la cinquena planta de l'Edifici Municipal del Torrejó, en un acte en el qual també s'han donat cita el vicepresident d'Abreca, Alex Fratini; el padrí del Benidorm Gastronòmic 2023, així com nombrosos hostalers locals, participants i membres de la Corporació municipal.

El concurs, que arranca el divendres, 1 de setembre, oferirà al públic la possibilitat de degustar en cada local dos còctels de creació i elaboració pròpies: un amb alcohol i un altre sense alcohol, de manera que es cobrixen i atenen tots els perfils de públic. En tots dos casos, hi haurà un preu únic de 7 euros.

Una vegada finalitzat el certamen, s'entregaran diferents premis. D'una banda, el Primer Premi del Jurat al Millor Còctel 2023 i l'Esment Especial del Jurat al Millor Còctel sense alcohol 2023, que decidirà un jurat professional en un tast a porta tancada que tindrà lloc el 13 de setembre.

A més, el públic també tindrà veu per a valorar els còctels participants; este cas, per votació popular. Per a això, durant els dies que dura l'esdeveniment, els clients podran votar el seu favorit i participar en el sorteig de 6 vals canviables per un còctel cadascun d'ells en qualsevol dels establiments participants. Les propostes més votades obtindran l'Esment Especial del Públic al Millor Còctel 2023 i l'Esment Especial del Públic al Còctel Més Popular 2023.

El nom dels guanyadors es donarà a conéixer el 19 de setembre, en un acte on, entre altres coses, es premiarà al bàrman guanyador amb un viatge com a "mostra de reconeixement als professionals del nostre sector", ha indicat el representant d'Abreca.

L'alcalde de la ciutat ha destacat que esdeveniments com este "constituïxen un aparador" del qual "mostrar i remarcar el bon fer dels professionals coctelers i promocionar esta oferta, que a Benidorm es pot viure arran de terra, amb locals situats a peu de platja i de carrers per als vianants, o bé en altura, amb les terrasses als terrats que tan bon acolliment tenen entre residents i turistes".

Així mateix, ha felicitat i agraït l'esforç d'Abreca i ha recordat que Benidorm Gastronòmic és una marca "ja consolidada" per a "valorar la gastronomia i tot el que es produïx i se servix en els nostres bars, restaurants i cafeteries".

Els dotze establiments participants en esta edició del concurs són Café París, Cabina Club, Gastrobar Urban Beach, Ku Lounge Café, La Terrasse Roof Top, Malaspina, Maüi Beach, Mia Social Club, Penelope Beach Club, Pinocchio Platja, Planta 20 By Belvedere i Restaurante Exótico.
Benidorm Gastronòmic finalitzarà el calendari d'esdeveniments d'enguany amb les XII Jornades d'Arrossos de la Terra, que es desenvoluparà entre el 20 i el 29 d'octubre.

Audios relacionados
Corte voz 1 Alex Fratini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Alex Fratini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Alex Fratini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Alex Fratini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 7 Toni Pérez
Audio file