EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

13:58 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament llança una línia de subvencions per a donar suport i fomentar la formació de nous músics

Cultura convoca les ajudes per a les escoles de música i educands

18 febrer 2019
Cultura convoca las ayudas para las escuelas de música y educandos

Per quart any consecutiu, les Regidories d'Educació i Cultura —que dirigixen l'alcalde Toni Pérez i l'edil Ana Pellicer, respectivament— convocaran les subvencions per a les escoles de música i educands. La Junta de Govern Local ha aprovat hui les bases que regiran estes ajudes, creades en 2016, per a les quals s'han reservat 30.000 euros i que busquen "donar suport i fomentar la labor cultural i eminentment pedagògica que realitzen les entitats musicals de la ciutat".

La regidora de Cultura ha recalcat que "a l'hora d'establir l'ajuda a cadascuna de les entitats musicals de Benidorm tenim en compte criteris objectius com el nombre d'alumnes educands, la plantilla de la mateixa banda i el còmput anual de despeses vinculades a l'escola", si bé ha remarcat que "any a any, des de 2016, hem anat incrementant els fons concedits a les tres escoles d'educands de la ciutat: la de la Unió Musical, la de la Societat Musical l'Illa i la de la *Societat Musical La Nova".

Així, en 2018 la subvenció global va aconseguir els 25.880 euros, 730 més que l'any anterior; un import que s'aporta des de la bossa de Beques de la Regidoria d'Educació i que "es destina a la formació dels futurs músics de Benidorm". Anualment, les tres entitats musicals de la ciutat formen aproximadament a mig centenar educands.

La quantia màxima subvencionable és de 10.000 euros per entitat, i serà una Comissió de Valoració la que fixarà l'import que corresponga a cadascuna després d'estudiar els seus projectes i propostes.

Pellicer ha incidit que "amb estes subvencions donem des de l'Ajuntament recolze i impuls a la labor docent i formativa que realitzen les entitats musicals de la nostra ciutat, seguint així amb la nostra línia de suport a la cultura i a l'educació en general, i dels nostres joves en particular".